też mam 16 lat(a taki wzrost jak Ty to miałem w wakacje między 6 kl pods, a 1 gim), ale znacznie więcej cm niż Ty...ostatnio sie mierzyłem i mam 194cm (równo ). U mnie ze wzrostem to było tak: w podstawówce byłem dosyć niski dopiero w 1 kl. gim. ostro wyskoczyłem do 186-187cm, w 2 kl. gim. miałem 188-189cm, a w 3 gim. 192cm a teraz w pierwszej liceum mam 194 ..ale nie chciałbym już więcej rosnąc bo to lekka przesada!!. Żadnych rozstępów nie mam i bardzo się ciesze, że mam taki wzrost nikt przynajmniej nie podskoczy i jestem chyba najwyższy w szkole albo drugi z kolei...bardzo przydaje się w zyciu pomijając fakt, że dużo guzów i trzeba na wszystkich patrzeć w dół .
jejku Ty to jakiś wielkolud jesteś, żeby w wieku 14 lat mieć 187cm to juz chybal lekka przesada. Czy jesteś może z okolic Czarnobyla?? . A Twoje rodzeństwo ile ma wzrostu (jeśli je masz)??'
dzudzus15 napisał/a:
a pozatym wysocy mezczyzni pociagaja kobiety
to jest pocieszające
A według was dziewczyn jaki wzrost jest najbardziej odpowiedni dla chłopaka...w jakim przedziale??
A według was dziewczyn jaki wzrost jest najbardziej odpowiedni dla chłopaka...w jakim przedziale??
Wyznaję zasadę im wyższy tym lepszy i nie zwrócę (raczej) uwagi na chłopaka który ma mniej niż 1,80m. Chociaż znam przystojnych chłopaków, którzy mają około 1,70m ale nie chciałabym z nimi być
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 18:04
krystiano napisał/a:
Wyższy ode mnie ( pow 168). Ile? To już jest sprawa podrzędna, ale dobrze by było, żeby nie miał wyżej niż 2 metry.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
jejku Ty to jakiś wielkolud jesteś, żeby w wieku 14 lat mieć 187cm to juz chybal lekka przesada. Czy jesteś może z okolic Czarnobyla?? . A Twoje rodzeństwo ile ma wzrostu (jeśli je masz)??'
nie przesadzaj to nie aż tak dużo widziałem gości którzy mieli więcej, przynajmniej większosć czuła Z Czarnobyla nie jestem . Moja starsza o 2 lata siostra 178 a starszy o 4 lata brat 191....tak wyszło, ze najwyższy jestem .
Kobietą nie jestem ale myśle, że nie więcej niż 190 (to taka juz górna granica)...tak mi sie przynajmniej wydaje
ja w pewnym okresie byłam wyższa od mojego brata o głowę, a on jest starszy o dwa lata ode mnie. teraz jak wyskoczył, to ja muszę patrzeć w górę. to normalne, gorzej tylko jak później zaczynają boleć kości, stawy i kręgosłup, bo urosłeś za szybko. trza się dobrze odżywiać jeszcze, bo to ważne.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:04
Bezradny16, a ile teraz masz lat?
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.