ja równiez jestem bardzo wysoka(180) ale mam gorzej bo jestem dziewczyną:) jak poznaje jakiegos chłopaka to najpierw patrze czy jest ode mnie wyzszy a nie jaki jest albo co sobą reprezentuje. To jest dobijające! Nie wyobrazam sobie siebie z nizszym facetem...:)
Ciesz się, że jesteś wysoki. Chłopacy w tym wieku tak mają, u mnie w klasie też do pewnego momentu byli mniejsi ode mnie, a jak wystrzelili, to łojezu... o.o
A ja jestem malutka kobietka i dobrze mi z tym . Małe jest piękne
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Mam 164cm Zbyt mało. Za mało No ale zanosi sie,że wiecej już nie będzie. A chłopcy już tak mają, że przez rok rosną strasznie szybko. U nas w klasie na przyklad to wszyscy chłopacy przyszli po wakacjach jacyś tacy wyciągnięci
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Koksu nie bierz bo Ci to nie potrzebne, ciesz się że masz taki wzrost:)
Koks nie jest poto aby rosną " w góre" tylk żeby rosnąć w "szerz"
Przy takim szybkim wzroscie powinieś ograniczyć czas spędzany przed komputerem. Powinieneś dużo ćwiczyć ponieważ takie szybkie wzrastanie niesie ze soba choroby krzyża np. lordoza czy kifoza.
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Przestańcie narzekać, że za mało, za dużo! Zaakceptujcie swoje ciało oraz tryb jego rozwijania. Po co mieć kompleksy...? Nie mamy wpływu na swój wzrost.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
w sumie jestem zadowolona
ale nie mam zamiaru juz więcej rosnac.
_________________ "Śniło mi sie w nocy,że mieszkałem na księżycu.
Byłem mały,miałem siedem lat.Księżyc był moim kolegą.
Spytałem go: Czy mogę tu spać?. A on powiedział: Tak, możesz
bezpiecznie spać. I bezpiecznie spałem."
Myślę, że nie ma sposobu, aby przestać rosnąć
ja obecnie mam 1,65m, rok temu mialam jakies 1,60, ale od jakiegos czasu juz nie rosne. Może ten szybki wzrost minie.
Nie ma sposobu zeby przestac rosnac, w wieku ok 20 lat powoli zatrzymuje sie ten proces, kiedys obilo mi sie o uszy o jakis komorkach odpowiadajacych za wzrost, ktore w trakcie starzenia sie zanikaja zeby w podeszlym wieku byly na takim poziomie, ze zaczniemy sie kurczyc. Nie wiem jak fachowo sie to nazywa
@Skarbuś - Spokojnie jeszcze podrosniesz:)
PS. tak przegladam tutaj posty i widze, ze temat tutaj ogranicza sie tylko do tego, ze kazdy wypisuje ile ma wzrostu