1.Wzrost 167cm
2.Waga 57kilogramów
3.Wiek 18
4.Obwód Pasa 69
5.I obwód bicepsa nie wiem
6.W klatce 87
EDIT:
ale gafa z tym "picepsem" nawet nie zwróciłam uwagi
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
nie wiem czy wy specjalnie piszecie "piceps" ale opanujcie sie..
a co do tego, ze sporo osob zawyża to tez mi sie tak wydaje, proponuje kazdy kto pisze, ze ma powyzej 36 niech daje fote
_________________ żołnierze idealni pod folią wszyscy sterroryzowani
1. 175
2. 50
3. 16
4. 62
5. skąd mam wiedzieć?
6. tego też nie wiem
I na Boga nie wiem po co taki temat...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 347 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 11:37
Cytat:
I na Boga nie wiem po co taki temat...
Jesli nie wiesz po co taki temat, to po co bierzesz w nim udzial?
Otoz odpowiem ci. Faceci maja manie na tym punkcie. Chodzi o to by siebie porownac i zobaczyc czy sie nie odstaje od normy, a takze przy okazji popatrzec jak sie maja wymiary u dziewczat
Czytajac niektore posty niemal sie zalamalem... ale szybko doszedlem do siebie tlumaczac sobie, ze musi to byc klamstwo. Litosci! 15 latek w bicu 35cm??!!
Ja nawet ciezko cwiczac od pol roku nie potrafie osiagnac takich wymiarow.. No chyba ze jak mowil kolega: maja troche tluszczyku i dlatego... :
Cytat:
Nie wierze im. Nie ma szans ze 15 latek ma w klacie 90cm a w bicu 35cm. Czysta bzdura. Wiem na 100% ze zmyslaja. Ja zeby miec 35 w bicu musialem 3miechy na silce walczyc. No chyba ze sie potwierdza twoje slowa co do tluszczyku zalegajacego w oklicach bica
Agreed.
Dobra czas na moje wymiary tylko nie smiac sie caly czas cwicze.
1.Wzrost 184cm
2.Waga 65kg
3.Wiek 19
4.Obwód Pasa 79
5.I obwód Bicepsa (napiety) 32cm i tu pytanie, czy wy podajecie rozmiar napietego czy rozluznionego?
6.W klatce (wydech) 92cm (wdech) 97cm tutaj pytanie podobne j/w podajecie wdech czy wydech?
Aha i jeszcze pytanie do dziewczat. Wezcie do reki centymetr i powiedzcie jaki rozmiar bicepsa u faceta by wam odpowiadal? Bo niestety zadna z moich znajomych nie potrafi na to pytanie odpowiedziec
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.
Jesli nie wiesz po co taki temat, to po co bierzesz w nim udzial?
Bo musiałam wyrazić swoje zdanie, a inaczej wlepiliby mi offtop. (;
casablanca napisał/a:
1. 175
2. 50
3. 16
4. 62
5. skąd mam wiedzieć?
6. tego też nie wiem
A u faceta biceps? Hmm obojętne. Nie jest to dla mnie jakoś wyjątkowo ważne.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 347 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 08:06
Cytat:
119 klatka
Dobra trenuj sobie kulturystyke ale tyle to ja nawet w ramionach nie mam
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.