Siemanero
Ciekawi mnie to, czy rosnące włosy na klatce piersiowej, brzuchu i plecach u 13'stolatka jest zjawiskiem normalnym?
Nie są one długie, jeszcze białe, ale je widać.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 19:38
Każdy dojrzewa w innym tempie, mnie stosunkowo niedawno zaczęły rosnąć, a mam w klasie gościa, który już w 6-tej klasie podstawówki wyglądał na powyżej 18 lat.
Każdy ma inne tempo.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 14:05
zgadzam się z kryptosem. Ludzie dojrzewają przecież w różnym czasie, prawda? U kobiet dobrze da się to zaobserować. Nie dziwię sie więc, że u Ciebie występuje owłosienie nawet, jeśli masz tylko 13 lat...
A swoją drogą, znam faceta, który idzie teraz do trzeciej klasy LO i ma bujniejszą bordę niż nie jeden dojrzały mężczyzna.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 19:24
Mike13 napisał/a:
kryptos to mora forum z high forumowym skillem ;/. CO temat to sie do Ludzi czepiasz.
Dziękuję za te słowa, doceniam to.
A co do tematu, to podejrzewam, że te włosy zagęszczą Ci się dopiero w liceum. Mówisz, że są jeszcze jasne.
Ale oczywiście nie wykluczone, że wcześniej lub później, każdy ma inaczej.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
ja mam 12 lat i mam włosy na nogach i w ogóle... i j tez mam białę włosy na torsie(Klatka Piersiowa jak by ktos nie wiedział)
_________________ "Kiedy przechodzisz pod oknem śmiejesz się w głos nie obchodzi Cię to czy, ustoję czy upadnę. Utopienie totalne , niewiasty nosisz imię"
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 19:59
Igorek156 napisał/a:
mam włosy na nogach
hmm... ciekawe
Do tematu.. Owłosienie to normalna sprawa, nie masz się czym przejmować, powinieneś się cieszyć że stajesz się duży hehe;) no dobra... stajesz się mężczyzną xD
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
A z ciekawosci moge zapytac, w jakim celu odswiezasz temat, ktory ma ponad miesiac i w dodatku piesz posta, ktory nijak ma sie do calego watku?//Mroczna Sadystka.
Wiek: 13 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 4 Skąd: ze smoczej góry xD
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 17:42
Ja w 5 klasie miałem już owłosienie w intymnym miejscu, a w 6 doszły włosy na nogach i pod pachami. Na klacie mam jeszcze małe białe, ale tam gdzie są co pisałem to czarne. Aa i jeszcze mam małe, ale widoczne wąsy.