forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wyczerpane Tematy i jak poradzić sobie z dziewczynami

Czy wygląd ma znaczenie dla dziewczyn?
Tak, zdecydowanie
32%
 32%  [ 9 ]
Trochę ma ... nie umówiłabym się z bezzębnym yeti ( :P )
57%
 57%  [ 16 ]
Nie... Ważny jest charakter
3%
 3%  [ 1 ]
Nie wiem ...
3%
 3%  [ 1 ]
Inne (proszę wypowiadać się w Topicu )
3%
 3%  [ 1 ]
Głosowań: 28
Wszystkich Głosów: 28

Autor Wiadomość
Przemoo17 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 22:40   Wyczerpane Tematy i jak poradzić sobie z dziewczynami

Mam 14 lat ,jestem nieśmiały , ale staram się to przezwyciężyć , kiedyś nie mogłem dziewczynie spojrzeć w oczy , teraz już rozmawiam. Denerwuje mnie w sobie to , że inni koledzy rwą na całego najfajniejsze dziewczyny , tj siedzą z nimi w autobusie itp.
Interesuje mnie jedna dziewczyna , do końca nie wiem czy coś do niej czuję , ale strasznie mi sie podoba. Mam uczucie że chcę z nią spędzać coraz więcej czasu. No dobra ,dobra przejdźmy do rzeczy szukałem w internecie porad i nic ( wujek gOOgle radzi ;P) .Ten problem mnie strasznie gryzie , niedawno byłem na zielonej szkole i chciałem zwrócić na siebie jej uwagę rozmową ... bach .. ;/ skończyły mi się tematy do rozmowy, wiem że to głupie, ale nie klei nam się rozmowa . Nie chce zwracać na mnie uwagi ? Czy raczej jestem mało interesujący? Proszę o szybką odpowiedź . Zwracam się także do dziewczyn , bo to one znają się na tych sprawach ;>

P.S. Jeśli był taki temat to sry , ale ten jest bardzo osobisty. Proszę o nie przenoszenie...

Monia* 
Zaawansowany
Milanella ;-)

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 23:22   

Przemoo17 napisał/a:
Denerwuje mnie w sobie to , że inni koledzy rwą na całego najfajniejsze dziewczyny , tj siedzą z nimi w autobusie itp.
dobre :DD

Na to nie ma rady, po prostu mow o czymkolwiek. Zapytaj "co slychac?" i pozniej rozmowa sie powinna rozkrecic. Ja tam zawsze cos znajde zeby zagadac :P a tez jestem niesmiala (ta, tak :P ), ale lubie sobie pogadac. Z kazdym rozmawiam o czym innym, zalezy co kogo interesuje itp. Jak kogos nie znam to najpierw probuje poznac, a jak znam to wiem o czym gadac.

Przemoo17 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Maj 04, 2008 17:51   

Monia Dzięki za radę :) Zapomniałem jeszcze dodać , że chciałbym się dowiedzieć jak ją zachęcić do rozmowy . Bo zazwyczaj jak rozmawiamy to jest żenada i monolog, a nie dyskusja czy pogadanka :) TO jest najważniejsze plz Dajcie więcej Postów :) Gryzie to mnie bardzo ... to dotyczy rowniez GG ;/

madafaka. 
Nowicjusz
;-] ;**

Wysłany: Nie Maj 04, 2008 20:57   

Ojh;P
Zagadaj do niej ;)
Cześć xxx, jak tam weekend?
I nawiąż do tego co ona powie i się powinno rozkręcić.
Chyba, że jesteś sztywniak jakiś naprawdę;P

Monia* 
Zaawansowany
Milanella ;-)

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 22:00   

Popytaj o zainteresowania, jaka muzyke slucha, jakie filmy oglada, co lubi robic?, I juz jest o czym gadac.

Ocelot 
Nowicjusz
Dobry chłopak ...

Wysłany: Pon Maj 05, 2008 08:51   

Monia* napisał/a:
Popytaj o zainteresowania, jaka muzyke slucha, jakie filmy oglada, co lubi robic?, I juz jest o czym gadac.

Tutaj masz tematy do rozmowy :D Jeśli nie będziesz miał o czym :peace:

Przemoo17 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Maj 05, 2008 17:43   

Dzięki :) już jeden problem mam z głowy , postaram się pogadać :) a drugi? Jak ją zachęcić do rozmowy. np na GG

Dziękuje za Posty i proszę o następne :)

AliR 
Nowicjusz
Placusznik xD

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 05:51   

w ogóle nie proponuje podrywać przez GG! Nie jesteś sobą, a wiesz jak to jest tutaj taki śmiały i w ogóle a w realu niesmiały. Gadaj w szkole lub poza nią, umów się z nią lub coś! :peace:

Ocelot 
Nowicjusz
Dobry chłopak ...

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 10:54   

Przemoo17 napisał/a:
Dzięki :) już jeden problem mam z głowy , postaram się pogadać :) a drugi? Jak ją zachęcić do rozmowy. np na GG

Dziękuje za Posty i proszę o następne :)

Przez GG strasznie ciężko poderwać dziewczynę , pogadaj w realu zaproś ją - przecież widzicie sie prawie codziennie :)

babar
Nowicjusz

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:37   

@Przemoo17, rozmawiaj z nimi jak z kolegami i tylko traktuj je oczywiście trochę uprzejmiej. W tym wieku miłości nie znajdziesz, co jedynie przyjaźń, która może przejść w miłość kiedyś.

Lady_Hate 
Maniak
Czarnobiała.

Pomogła: 17 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 15:53   

Dla mnie ma trochę znaczenie wygląd, przecież nie umówiłabym się z pryszczatym kolesiem <fuuuj!>.

W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji.
Wolę być czarnobiała.

ja_xP
Nowicjusz

Wysłany: Wto Maj 06, 2008 16:13   

no w sumie z tym gg to są 'dwie strony' mnie to denerwuje jak na gg ktoś tam nawija w ogóle "spoko loko, luz i spontan"(jak to powiedział kiedyś pewien prezenter w tvp1 xD) a potem w szkole nawet cześć nie powie...albo może i powie i na tym sie kończy.
ale w sumie jak zaczniesz z nią gadać na gg a potem w szkole coś napomkniesz no nie wiem bodajże "i jak tam ten film co wczoraj miałaś oglądać?" no to w sumie dobry sposób na początek znajomości xD tylko nie wyznawaj jej miłości abo nie zapraszaj do kina przez GG, bo to już jest żałosne xD...
tematy do rozmowy już dostałeś ;P
no i też taka rozmowa "hej-hej-co tam?-ok-a u Ciebie?-też-aha" a potem cisza przez 15 minut jest dość denerwująca ;P

a co do tego wyglądu...to bez przesady, ogólnie jest dośc mało brzydkich chłopaków (takie ee "pierdoły" xD? ktoś mnie rozumie? ;P) bo z każdego da się coś 'wykrzesać' xD tylko musi w miare o sebie dbać...(ale nie smarują sie fluidem i goląc nogi i układać włosy 30 minut xD, żeby nie było...)

PS...i znowu napisałam pół strony ;D...przepraszam ;P

Przemoo17 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:09   

:off: dzięki za wypowiedzi

ManiHusaR 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Maj 07, 2008 19:38   

Byc optymista ;) ja tez kiedys wstydziłem sie :P ale jak przełamiesz pierwsze lody to łatwo potem idzie ;) i pamietaj raz sie zyje i nic nie stracisz jak juz podejdziesz to jakies dziewczyny i z nia pogfadasz o byle czym :P jak tam humorek ? jak sie czuje ? ze fajne ma paznokcie włoski cudowne a zapoach zajefajny itp :D to skutkuje mowie CI ;)

Gego91 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Maj 08, 2008 22:53   

kazdy musi przez to przejsc...
czasem zdaza sie taka cisza... nawet jak z przyjacielem rozmawiasz. Nie denerwuj sie tym :)
nie gadaj tez byle jakich glupot byle by nie bylo cicho bo to jeszcze wieksza glupota jakbys nic nie mowil ;D
dasz rade :)

Odpowiedz do tematu