Jestem nowy i chciałem się poradzić paru ziomków na tym forum, niedawno skończyłem 18 lat, no i mam mały ledwie znaczący problem. W drugiej klasie gimn. miałem już lekkie wąsy, zacząłem więc je golić, jakoś tak instynktowanie, potem przyszła brudka i pejsy, i w tym czasie przestałem się golić. Potem dowiedziałem się jednak, że warto, bo szybciej będzie normalny i stwardnieje. Gole się już kilka miesiecy jakieś efekty są. Tym bardziej, że już po drugim dniu no nie da się wytrzymać i trzeba upożądkować twarz, ale jakiego koloru będę mieć zarost, bo jestem ciemnym blondynem, mój ojciec jest szatynem i ma czarny i gruby i twardy zarost, a jak to będzie ze mną, i kiedy będzie już normalny. Liczę na odpowiedz
Jestem nowy i chciałem się poradzić paru ziomków na tym forum, niedawno skończyłem 18 lat, no i mam mały ledwie znaczący problem. W drugiej klasie gimn. miałem już lekkie wąsy, zacząłem więc je golić, jakoś tak instynktowanie, potem przyszła brudka i pejsy, i w tym czasie przestałem się golić. Potem dowiedziałem się jednak, że warto, bo szybciej będzie normalny i stwardnieje. Gole się już kilka miesiecy jakieś efekty są. Tym bardziej, że już po drugim dniu no nie da się wytrzymać i trzeba upożądkować twarz, ale jakiego koloru będę mieć zarost, bo jestem ciemnym blondynem, mój ojciec jest szatynem i ma czarny i gruby i twardy zarost, a jak to będzie ze mną, i kiedy będzie już normalny. Liczę na odpowiedz
Pozdrawiam:)
popatrz jaki masz zarost na twarzy
jaki kolor i gestosc i twardosc wloskow tam to i takie same beda nad ... twoim penisem
Czyli na całym ciele ma się taki sam kolor owłosienia tylko, że na twarzy jest twardsze z tego co zrozumiałem, jak się czasem nie gole z 6 dni to zdaje mi się, że strasznie zarosłem:D
Raz słyszałem, że mastrubacja ma na to wpływ, ale ludzie z biol-chemu,u mają odmienne zdanie na ten temat:D
A takie małe pytanko pierwsze jak czyścić taką porządną maszynkę, bo jak ją płucze w umywalce to pianke wypłucze ale z ostrzy już nie chce wyjść, i muszę wtedy w ręcznik wycierać, a drugie jak będę się golił co dwa dni to przyspieszy to powstanie normalnego zarostu czy jak bym się golił co jeden dzień??
tak, wzmocni ci się... mój zarost rośnie szybko i po pół dnia już widać jak bym nie był o golony... dziewczyna wtedy ma pretensje... więc codziennie 7:00 rano to pianka i golarka w ręku. zazdroszcze czasem nie którym że mają brak zarostu... ale baczków nigdy nie zgole... w życiu
A co ci się tak spieszy z tym zarostem ; ) ? Za jakiś czas znudzi ci się golenie się co dwa dni ;] No chyba że chcesz bródke zapuścić.
_________________ Są chwile których z pamięci wyrzucic nie mogę,
było to dawno, a wciąż siedzi w mej głowie.
To dobrze czy źle? Już się w tym gubię.
Pomimo wszystko czasem powspominac lubię
Mnie też czyszczenie golarki doprowadza do szewskiej pasji. Mam na to taki sposób, że puszczam mały i zwarty strumień wody, ostrza najniżej jak się i przyśpieszenie ziemskie robi swoje - im dłużej woda spada, tym większą prędkość przy tym zyskuje, co trochę ułatwia problem z czyszczeniem ostrzy.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Takie coś ode mnie : mam kumpla , który zarost na brodzie ma innego koloru niz włosy na głowie. Zarost ma troszke rudawy , włosy na głowie ma normalny blond
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya
to jest śmieszne ale mając 14 lat jestem owłosiony jak jakiś debil
zarost jest fajny ale zależy gdzie...
najlepsza brudka to taka którą ma Oliver Riedel:)))
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:19
moj wujek ma ciekawy. jest blondynem, ma aż białe włosy... i... czary zarost:D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
to jest śmieszne ale mając 14 lat jestem owłosiony jak jakiś debil
Wszystko zależy od genów. Ja mimo że mam 18 lat to mogę się nie golić nawet 2 tyg - zarostu nie mam prawie wcale, w ogóle nie jestem jakoś owłosiony XD
W sumie jaki się goli codziennie to włosy odrastają szybciej i gęściej. (Mi by się tam nie chciało ;])
_________________ Łyżwiarz wie że kotek, odkopał prezent! \m/
Wszystko zależy od genów. Ja mimo że mam 18 lat to mogę się nie golić nawet 2 tyg - zarostu nie mam prawie wcale, w ogóle nie jestem jakoś owłosiony XD
Ja ogoliłem się może z 4 razy w życiu, a mam taką dość widoczną bródkę (bródeńkę raczej ;x), której nie golę... bo mi się nie chce ;d
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 17:51
moryc, to śmiesznie a z drugiej stronie fajnie wygląda:p a co do zarostu, jak już tu piszecie, to indywidualna sprawa każdego. z biegiem czasu twój zarost się unormuje i wyreguluje:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus