Siemka, jestem tu nowy. Mam 13 lat i zauważyłem u siebie coś dziwnego . Chodzi o to, że mam pryszczyki dokładnie w tym miejscu gdzie pojawia się zarost. Byłem na innym forum (ilife) i tam mi powiedzieli że to jest zalążek zarostu... Dziwię się tym bardzo bo nie dojrzewam jakoś szybko i w ogóle... Powiedzcie mi coś na ten temat bo mi zależy. Oczekuję głównie odpowiedzi od chłopaków golących się w ogóle (pytanie do golących się: czy wy też mieliście takie pryszczyki i w jakim wieku ?)...
Ja takich pryszczyków osobiście nie miałem, albo już tego nie pamiętam Może to trądzik młodzieńczy, albo jakieś uczulenie ? A te pryszczyki podobne do trądziku są czy nie bardzo ?
_________________ "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz, a świat stanie się krainą marzeń twych"
no właśnie chodzi o to że te pryszcze/krostki są takie że nie takie wielkie i czerwone jak takie normalne pryszcze tylko są takie bardziej bielsze i mniejsze i pojawiają się głównie tam gdzie jest zarost... może to już na serio to o czym myślę... chciałbym jeszcze dodać że tam gdzie mam te pryszczyki mam dużo blond włosków... i jeszcze że nie mam tych pryszczyków na brodzie ani tam gdzie wąsy...
Ja mam 13 lat i po ch...j mam się golić jeżeli nie mam czarnych włosków ani twardych ani ku...wa nie wiem ... może za rok mi się to pojawi czy coś w tym stylu... tylko mam taki jeden długi włosek i troszkę twardy przy podstawie...
a miałeś podobnie jak ja ??? chciałbym jeszcze dodać że czytałem post o tym że po goleniu gość miał te krostki... ja się nie golę bo dużo meszku nie mam, twardych też ani czarnych jednak mam te pryszcze... powiedzcie coś na ten temat bo wkurzam się już troszkę