"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 21:23
ja nawet nie posiadam kostiumow jednoczesciowych
mam same bikini
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Posiadam i bikini i jednoczęściówki i muszę powiedzieć , że i to i to jest bardzo wygodne .
Mega Ładne nie musi być bo na podrywanie chłopaków , woda i morze , to nie jest dobre miejsce .
Ale zdarzają się wyjątki
Ja dziś widziałam ładny błękitny, co prawda zdecydowanie był sportowy, ale ładny.
Co do tematu zdecydowanie bikini, nie lubie siebie w jednoczęściowym kostiumie.
Sama mam mój kochany dwuczęściowy strój czarny. Teraz mam w planie kupić sobie cos kolorowego
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Widzialąm dużo ladnych strojów kąpielowych;] Zazwyczaj noszę bikini... Jednoczęściowy wypadł mi z głowy dawno temu. Chociaż zdarza sie czasem załozyć i taki.
_________________ Każda prawda ma dwie strony: moją i twoją. Iason Evangelu
Pomogła: 8 razy Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 13:07
Bikini
jednoczęściówek to chyba nawet nie mam
That life has brought me here, where I am"