Wysłany: Nie Maj 11, 2008 13:24 chcę mieć wieksze biodra!!!
witajcie forumowicze, wiem to zabrzmi jak problem głupiej 13-latki, ale ostatnimi czasy zaczeło mi to przeszkadzać a wiec :
Mam 17 lat i mam bardzo szczupła sylwetkę, żadnych wypukleń itd:|, i chcę to jak najszybciej zmienić. Rozmiar piersi mi sie podoba, ale gorzej z biodrami:(, ponieważ w mojej sylwetce brak jakiejkolwiek kobiecości:|. Zastanawiałam sie, ze może powinnam przytyć, bo ważę 49kg, a mój wzrost to 170cm, wiec nie są to proporcjonalne wymiary, a jakbym przytyła to i pupa by sie nieco powiększyła, co o tym myślicie??
I jeszcze jedna sprawa, jeżeli miałabym przytyć to co jeść i w jakich ilościach by wynik był zadawalający??
Jeśli chcesz przytyć.. to musisz jeść takie potrawy, które są tłuste..
W sensie, że nei tłuste mieso .. ale np. smażona na tłuszczach zwierzęcych
Nie tam , walnij sobie dietę odpowiednią to przytycia bo jak będziesz żarła to pogorszy Ci sie zdrowie i sprawność fizyczna , będziesz ospała i zmęczona
Pomogła: 6 razy Wiek: 18 Dołączyła: 11 Maj 2008 Posty: 247 Skąd: Mazury
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 13:55
Ja z chęcią oddam Ci kilka cm z moich bioder:)
A tak na serio to nie ma takiej diety po której da się przytyć w wybranych miejscach.
Albo po prostu u nie których osób tkanka tłuszczowa zbiera się w pewnych miejscach.
Jeżeli należysz do osób bardzo szczupłych to nie wiadomo co byś robiła to i tak nie przytyjesz. Może to przyjdzie z czasem.
Powinnaś się cieszyć, że nie tyjesz.
Inne dziewczyny dałyby się za to pokroić.
_________________ Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się sam przed sobą...- Wiktor Hugo
Jeśli chcesz przytyć.. to musisz jeść takie potrawy, które są tłuste..
W sensie, że nei tłuste mieso .. ale np. smażona na tłuszczach zwierzęcych
no to raczej nie.. wejdzie jej sadła tam w biodra i w tyłek, a to bezsens... to nie jest atutem kobiecej sylwetki.
http://www.dieta.pl/ -> banalne, jest tam tysiące porad i diet. Znajzdiesz jakąś dla siebie.
bellamuerte, racja, wszystko zależy od sylwetki. Myślę, że nawet jakbyś przytyła, to w biodrach Ci nie przybyje, bo niby jakim cudem? Jednak może z czasem sylwetka Ci się zmienić.
_________________ Póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo.
Choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo.
A ja mam odwrotny problem, bo mam za "duże" biodra, a raczej kości... Chcesz przytyć, ale gorzej jeżeli tłuszcz nie pójdzie ci w biodra, lecz w brzuch. Musiałabyś zanelźć jakąś dietę, bo nie wystarczy tylko dużo jeść, ale tak jeść, żeby to odpowiednio nadawało ci wagi...
Zazalenie do mamy i taty.
z tym juz nic nie zrobisz. Tak musi byc i juz. Z naturą lepiej nie walczyć
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
masz zgrabną figurę, to nie tyj. bez sensu. jedz tyle ile jesz, spodnie dobieraj takie, aby były dopasowane, nie "wiszące na tyłku" . też mam bardziej prostą budowę ciała, ale jestem z tego zadowolona, nie chciałabym mieć szerokich bioder, nieładnie to wygląda (aczkolwiek, niektórzy mają po prostu takie rozstawienie kości), ale po co odkładać sobie tam więcej tłuszczu ? wiele dziewczyn marzy, żeby mieć figurę jak modelka, a ty wręcz na odwrót . hihi
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 233 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 17:58
jak przytyjesz to pójdzie ci w kazdą częśc ciała... jesli nie masz zaokrąglonej kosci biodrowej to nigdy ładnych bioder nie bedziesz miec,... to w sumie dziedziczne wiec popatrz na swoją mame itp
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie