Wysłany: Sob Lip 12, 2008 17:39 Cholerny cellulit...;/
Hej. Mam 16 lat.Ostatnio mega szybko urosłam [ w ciagu kilku miesiecy z 1.61 do 1.73 ] , waga identyczna tylko schudłam ostro... [nie bylam gruba, tylko przciętnie a teraz to juz szkielet, fuu]
i pojawił sie cellulit. Niedlugo w Sierpniu jade na wczasy czy tam jakis oboz, i pragne sie go pozbyc.
lildfssfs, W gabinetach się to usuwa, ćwiczenia nic nie dają. Chociaż niewiele osób decyduje się na takie zabiegi, pewnie drogie.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Ćwiczenia to raczej w necie poszukaj. Google pomoże. No i jeszcze polecam kremy przeciw cellulitowi, które kupisz w każdym sklepie. Ogółem polecam również różne gąbki czy tego typu rzeczy do masażu ud, aby zniwelować cellulit. No i zimne strumienie wody na przemian z ciepłymi, aby ujędrnić skórę.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Masaże + balsamowanie się, prysznice (na przemian ciepły z zimnym), dużo wody, dieta, ruch, unikanie gorących kąpieli i papierosów, a przede wszystkim systematyczność. Powodzenia
Jakieś magiczne kremy są dobre jedynie jako dodatek do tego co napisałam wyżej, same nic nie zdziałają.
Gotuje wode zalewam fusy, nastepnie odcedzam. Kiedy wystygnie dodajesz co chcesz . Najlepiej cynamon, kwasna gesta smietane (nie za duzo proporcjonalnie do kawy, np. na 4 lyzeczki kawy 2 lyzeczki smietany). Cynamonu okolo jednej lyzeczki. Mozna tez dodac cos, aby sie pienilo-wedle uznania. Ja preferuje zel pod prysznic. Hmm...coz jeszcze... Niektore kolezanki dodaja rowniez sol gruboziarnista, ale mnie szczypie po niej skora, wiec nie polecam.
Rozsmarowujesz.
Podobno działa, ja nie probowalam.
_________________ Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi