Niby w czym by mi to miało przeszkadzać. Oczywiście moze być to troche szpecące, ale czy aż tak bardzo? Chyba nie, myślę, ze nie przeszkadzałoby mi to.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 08:33
Hm. Na początku , gdy jakaś osobę poznałabym na pewno zwróciłabym na to uwagę, ale żeby przeszkadzało? Nie. Chyba nie
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Nie, no nie możemy tego dzielić, że jak masz bielactwo od łkcia w górę na lewej ręce to ok, aloe jak masz na prawej to cię nie chcę. Nie znam osobiście osoby z bielactwem nabytym, takim z prawdziwego zdarzenia. Znam jednak osoby z myszkami, jednen mój znajomy ma taką myszkę na twarzy. Znam go o podstawówki i nie uważam tego przebarwienia za jakąś wadę. To taka część urody bez której sobie jego nie wyobrażam. Tak samo bielactwo nabyte może przestać być przekleństwem, a po prostu być częścią tej osoby, czymś charakterystycznym, tak samo jak rude włosy czy piwne oczy.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1362 Skąd: Trn
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 09:51
pierwszy raz się z taką chorobą spotykam...
o to chodzi?
myśle, że nie wygląda to aż tak strasznie ani odpychająco. poza tym czytam właśnie, że można w znaczny sposób zmniejszyć widocznośc choroby na skórze.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
można w znaczny sposób zmniejszyć widocznośc choroby na skórze.
w jaki sposób dokładniej?
P.S. tak o to chodzi. Mój chłopak to ma w sumie wszędzie(w sensie, że na każdej części ciała) i wkurzają mnie pytania, dlaczego chodzę z kimś poplamionym;/;/;/
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1362 Skąd: Trn
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 11:38
Imago napisał/a:
w jaki sposób dokładniej?
http://www.bielactwo.pl/
to aż za proste Imago tylko czytaj wszystko na temat tych leków, bo są strasznie drogie, a przecież nie chcemy żebyś wydawała pieniądze na marne
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 13:12
Pierwszy raz słyszę o tej chorobie. Jeszcze nikogo nie spotkałam z taką chorobą
Szczerze to na pewno rzuciłoby mi się to w oczy. I chyba pierwsze bym pomyślała, że jest zaniedbany, a nie chory. Myślę, że żadna choroba nie jest problemem w miłości Jeśli się kocha na prawdę
tabulator napisał/a:
poza tym czytam właśnie, że można w znaczny sposób zmniejszyć widocznośc choroby na skórze.
A tym bardziej jeśli można zmniejszyć widoczność, to nie widzę problemu
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 19:13
tabulator napisał/a:
Imago tylko czytaj wszystko na temat tych leków, bo są strasznie drogie, a przecież nie chcemy żebyś wydawała pieniądze na marne
tylko ,zeby to nie byl taki pic na wode jak lekarstwa na tradzik
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.