Co sądzicie o czapkach tak zwanych Fullcap ??:D Bo mi sie podobaja jak nie wiem ale nie wiem czy sie dziewczyna podobaja ^^ WIedz nie wiem czy sobie kupic xD
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 20:22
A czym się różni fullcap od czapki z daszkiem? A co do noszenia i wyglądu.Zależy jak sie ubierasz.Jeżeli bardziej na luzie to z pewnością pasuję.Do garnituru nie za bardzo
Czapki w sobie nawet spoko ale ten daszek w taki troche przechylony na boczek i troszeczkę w prawo albo w lewo to spoko ale tak całkiem np. daszek w prawo a tył czapki z lewej strony to jak jakiś cwel za przeproszeniem
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 20:24
Nookia, wybacz, ale dla mnie to jest "wsiurowate".
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 20:27
O! Iksde, lololol!
Co sądzicie o słownikach, tak zwanych "Słownik Języka Polskiego" czy jakoś tak?
Bo kolega potrzebuje, ale nie wie, czy laski na to lecą, i wstydzi się zapytać.
Co do tych czapek, zastanawia mnie, czemu zbrodnią jest odklejenie naklejki z rozmiarem?
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Są bardzo fajne, ja je uwielbiam, sama mam jedną, no może z troszkę mniejszym daszkiem : P
_________________ "Uczesane przez wiatry
Gołe szczyty Połonin
Proszą byś po nich poszedł
Biesom, Czadom się skłonił
Z twarzą mokrą od deszczu
Przeziębnięty, zmęczony
Od złych rzeczy na dole
Jesteś mgłą oddzielony"
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 08:49
Nawet mi się podobają, ale to nie każemu i nie do stylu każdego będzie pasowało.
Swoją drogą, dziwi mnie ,jak wiele osób uzależnia styl ubierania/fryzurę/etc. od tego ,czy dziewczynom/chłopakom będzie się to podobać.
O ile mniej byłoby problemów, gdyby każdy był sobą, zamiast dostosowywać się do czyichś upodobań...
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:14
Cytat:
Nawet mi się podobają, ale to nie każemu i nie do stylu każdego będzie pasowało.
Swoją drogą, dziwi mnie ,jak wiele osób uzależnia styl ubierania/fryzurę/etc. od tego ,czy dziewczynom/chłopakom będzie się to podobać.
Bo należy uzależniać Nie każdy styl ubierania będzie sie podobał przeciwnej płci.Jakbym w dresie sie po raz pierwszy spotkał z mą lubą to nie wiem czy by coś z tego było
Mnie się podobają, tylko czapki tego typu i w ogóle czapki z daszkiem nie są w moim guście, ale przyznam się że nawet ostatnio nim jechałam na wakacje kupiłam sobie taką czapeczkę
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...