Ostatnio miałam mocny kolor na pzanokciach w lutym, ale nie była to czerwień-czerwień, raczej coś malinowego. W każdym bądx razie kolor był mocny i zrobił małą furorę czerwonych pazurów nigdy nie miałam, ale to dlatego ze nie mam okazji sobie takich zrobić, do szkoły nie bardzo. Na codzień na paznokciach nic nie mam lub mam bezbarwną odżywke.
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 17:52
Moje paznokcie nigdy nie byly dluzsze niz poza konce palcow (chyba ze mialam tipsy ale to juz inna sprawa dawno z tym skonczylam ;>) mozna powiedziec takie "palki" u paluszkow ^^ czerwnony lakier jak wiadomo wydluza paznokcie wiec moje wygladaja super ^^ jestem uzalezniona od tego koloru u paznokci tandetne? sa rozne gusty...
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 166 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 18:10
czerwony kolor paznokci jest świetny ja osobiście lubie czerwone wzorki na paznokciach, albo jakies dodatki ostatnio u nóg sobie pomalowałąm na czerwono i to tak sexy wygląda
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Czerwony kolor na paznokciach jest elo i trendi. I w zasadzie, ładnie wygląda, więc mam.
_________________ I lie awake watching your shoulders
Move so softly as you breathe
With every breathe you're growing older
But that is fine if you're with me
I pledge to wake you with a smile
I pledge to hold you when you cry
I pledge to love you till I die
Till I die
czerwone?
czy ja wiem...
kiedyś miałam pomalowane na jaskrawy czerwony ale jakoś mi się nie podobało^^
woel wszystkie inne kolorki nawet zielony byle nie czerwony!. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Możemy zrobić osobne ... chyba po to jest to forum żeby rozmawiać o różnych tematach..
Jak Ci coś nie odpowiada .. to sie nie wypowiadaj !!!
Pfff... forum jest po to żeby rozmawiać o różnych tematach i po to by wyrazić swoje zdanie. Ja swoje wyraziłam, no sry. Koniec ot.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Nie podobają mi się czerwone paznokcie, pomalowałam parę razy i źle się czułam. Chociaż u mojej mamy fajnie to wygląda, tak kobieco.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.