Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 661 Skąd: Toruń
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:32
I jak? Dobry jest? Bo też chcę jakiś kupić, tylko jak już wydawać tyle kasy to na coś porządnego. Kumpela kupiła to po prostu obcinał jej włoski jakiś milimetr od skóry
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 14:01
A ja maszynką rach ciach i po krzyku. A że mężczyzn u mnie w domu pod dostatkiem, toteż maszynek nigdy nie brakuje i zawsze można sobie od kogoś pożyczyć na wieczyste oddanie.
Krem kupiłam raz i jakoś nie sprawdził się, albo ja niedostatecznie długo trzymałam go na nogach. A co do wosku to sobie tylko brwi tak od czasu do czasu depiluję. Szybko, boli tylko 2 razy, a i ogólnie jakoś tak przyjemniej później
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 14:23
ja sie przymierzam do kupna właśnie depilatora. woskiem nie wszystkie włoski dokładnie "odchodzą" no a maszynką... nudzi mnie to już. wosk dobry jest do brwi.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 17:14
Maszynka.
Parę razy kremem, ale to była tragedia, one wszystkie tak okropnie pachną ;/.
Teraz jak będę przy kasie to planuję kupić depilator, a wcześniej wypróbować wosk.
Zobaczymy...
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 18:57
Aguś napisał/a:
Lo, woskiem brwi? pewnie wyrwałabym sobie całą brew
Ja to u kosmetyczki robię. Bardzo fajna sprawa. Tylko trzeba uważać, żeby równo przykleiła
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 19:03
Neska, aaa Ja już kosmetyczkom nie ufam jeśli chodzi o brwii. Dwa razy byłam i miałam potem niteczki, mimo że mówiłam jakie maja być. źle trafilam pewnie
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Delicious, powiem Ci po nastepnym uzyciu, bo teraz mialam nierowne wloski, i te milimetrowe mi zostały, a te troche dluzsze dobrze poszly ;] I nie wiem czy te milimetrowe niektore takie byly czy mi tak ucielo Chociaz w sumie kolezanka taki ma i mowi ze dobrze, wiec pewnie dobrze.
_________________ Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 09:40
Czytałam, dużo roboty, ale ponoć skuteczne. Robisz te trzy razy i masz spokój, chyba wolałabym to , niż co drugi dzień maszynką od pach przez bikini i nogi.
Rozmawiam z matką na ten temat ,może kupię, wtedy będę oceniać.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 09:48
stelline, ja jestem zadowolona ze swojego depilatora (wyzej zostala wymieniona marka itp) takze ja Ci pgo polecam.
A co do brwi to ja akurat problemu nie mam, calych nie musze depilowac, wystarczy pojedyncze wloski wyrwac co robie penseta;)
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.