Ja mam to "cudeńko" http://allegro.pl/item398...ma_philips.html
Osobiście to dużo czasu mu nie poświęciłam, ale moja ciocia kupiła taki sam i jest zadowolona. A ten wyżej polecony Braun to jest świetny, miałam okazję go użyć.
_________________ "Uczesane przez wiatry
Gołe szczyty Połonin
Proszą byś po nich poszedł
Biesom, Czadom się skłonił
Z twarzą mokrą od deszczu
Przeziębnięty, zmęczony
Od złych rzeczy na dole
Jesteś mgłą oddzielony"
_________________ "Uczesane przez wiatry
Gołe szczyty Połonin
Proszą byś po nich poszedł
Biesom, Czadom się skłonił
Z twarzą mokrą od deszczu
Przeziębnięty, zmęczony
Od złych rzeczy na dole
Jesteś mgłą oddzielony"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 15:16
stelline, ja probowałam. Idzie przeżyć.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 233 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 18:18
ja to juz wypróbowałam wszystkiego:(
a dzis próbowałam zrobic paste cukrową bo tyle sie naczytałam o tym.., jakie to świetne i w ogle:(
nie wiem co mi strzeliło do glowy zeby to robic, strata czasu, zamiast cudownej pasty do depilacji wyszło mi cos takiego jak lizak.......fuuuuuj.., moze robiła to któras z was?
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 661 Skąd: Toruń
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 18:30
Ja w ogóle pierwsze słyszę o takiej paście
Ale jutro będę walczyć z plastrami, bo kupiłam, wypróbowałam jeden, jakoś do tyłka wyszło ;P i zrezygnowałam... Ale jak są, to niech nie leżą niepotrzebnie...
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 233 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 19:44
hmm... wiesz co Agentka sporo tego jest, wpisz w google: pasta cukrowa albo depilacja cukrowa..
podobno świetny sposób jednak ja nie umiem tego przyrządzić i sie poddalam, mam do wyrzucenia garczek, łyżke... szkoda pisac/ aczkolwiek mozna kupic taką paste już gotową ale to raczej w tureckich sklepikach podobno, lub na allegro ale trzeba uważać bo podono niektóre są kiepskie i można sie nadziać.,
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 19:53
no myśle że tak, ja chyba dodalam za duzo cukru.. moze jeszcze kiedys spróbuje bo wydaje mi sie ze to skuteczny sposób, a najlepiej bym kupiła gotową paste,,.popatrze coś na allegro
Raz na jakiś czas nachodzi mnie myśl "Może w końcu przekonam się na tego wosku". Rozumiem, że to zapewne z braku wprawy, ale w ogóle mi to nie idzie I nie jestem w stanie się tego nauczyć, bo przy dwóch pierwszych pociągnięciach odechciewa mi się i daruję sobie. Może kiedyś, jak będę miała baardzo dobry humor, anielską cierpilowość i takie tam, popróbuję sobie.
Raz na jakiś czas nachodzi mnie myśl "Może w końcu przekonam się na tego wosku". Rozumiem, że to zapewne z braku wprawy, ale w ogóle mi to nie idzie I nie jestem w stanie się tego nauczyć, bo przy dwóch pierwszych pociągnięciach odechciewa mi się i daruję sobie. Może kiedyś, jak będę miała baardzo dobry humor, anielską cierpilowość i takie tam, popróbuję sobie.
Wiesz co na początku też tak miałam, że po pierwszym razie odechciało mi się i jakiś czas nie używałam wosku, ale po jakimś czasie znowu to zrobiłam i teraz jest ok
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...