Mom do wos takie pytanie jestech gruby i niy wiem jako dieta byla by dobro jak roz sie odchudzolech to po 2 dniach zwymiotywołech
A chca schudnac mocie jakies fajne cwiczenia albo cos takiego??
Jak jest to dajcie linki stron a jak nie wiecie czy jest na necie to nazwe tego albo opiszcie tu to.
Ps.Nie wiem czy w dobry temat dolech ale wydaje mi sie ze dobry bo to w koncu z wyglądem mo cos wspólnego a jak żle to prosze temat przenies
hmm. masz dopiero 13 lat, rozwijasz się, jedz normalnie, odżywiaj sie zdrowo, możesz ćwiczyć fakt, brzuszki i przysiady rano i wieczorem, mało tłusszczów. Skuteczne też jest krzesełko i bieganie, jak powiesz w krórych partiach ciała masz tłuszczyk to pomoge dam ćwiczenia jakieś:)
_________________ Mamy toczyć ten epicki bój do czasu kiedy zabrzmią trąby sądu ostatecznego?
*~~*~~*~~*~~*~~~*
I miss you:*
Mom do wos takie pytanie jestech gruby i niy wiem jako dieta byla by dobro jak roz sie odchudzolech to po 2 dniach zwymiotywołech
A chca schudnac mocie jakies fajne cwiczenia albo cos takiego??
Jak jest to dajcie linki stron a jak nie wiecie czy jest na necie to nazwe tego albo opiszcie tu to.
Ps.Nie wiem czy w dobry temat dolech ale wydaje mi sie ze dobry bo to w koncu z wyglądem mo cos wspólnego a jak żle to prosze temat przenies
Chopie nojlepszo dieta jako możesz zrobić, to zacząć coś ćwiczyć- np. karate- Ty wiesz jak wiela sie spalo przy tym
Krilan, moim zdaniem diety to jedna zg łupszych reczy, jaką wymyśliła ludzkość. Bo znam taką jedna kolesiufke, co podobno obżera się strasznie, a wygląda jak kościotrup. Są też ludzie, którzy mało jedzą i tyją. To zalezy od przemiany materii. Więc raczej przeczekaj, bo wątpię, by jakakolwiek dieta działała w 100% albo chociaż w 50%. Pozdrawiam.
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 13:41
mr.Radek napisał/a:
Więc raczej przeczekaj, bo wątpię, by jakakolwiek dieta działała w 100% albo chociaż w 50%. Pozdrawiam.
To się mylisz , są diety , które działają świetnie. Jednak w naszym wieku ( nastoletnim ) przed podjęciem jakiejkolwiek diety powinno się skontaktować z lekarzem.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 15:19
Troche ,ale chyba nie za dużo można schudnąć jedząc cześciej i w małych ilościach niż opychać sie wszystkim co jest pod ręką . (lepiej jeść 5 razy w ciągu dnia , niż 3 do granic wytrzymałości xD)
Kiedyś zrobiłam sobie diete (tą to już sama) ,że jadłam samo pieczywo lekki (Waza czy jaokś tak) musli z mlekiem i surówki dużo surówek jadłam....efekty diety było poczęści widać ,ale efekty dobre jak i złe
A najlepiej to chyba biegać biegać i jeszcze raz biegać.
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.