Też kiedyś miałam czerwone włosy. Niestety wyglądało to fatalnie, bo farba miejscami nie zakryła naturalnego koloru (domowe malowanie) . jednak kiedy ładnie się ułożyło te włosy i nie było widać "plam" to nie wyglądało tak strasznie. Czerwień włosów fajnie kontrastowała z moim niebieskim oczami, widać to na jednym zdjeciu (i tak wam nie pokażę)
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 14:35
jestem na tak jeśli to są takie farby "zmywalne" xD czyli np. na miesiąc czy dwa jakiś inny kolorek czy pasemka.. ale żeby tak "na stałe" to raczej nie ja jednak bardziej jestem za naturalnością choć czasem fajnie zrobić sobie jakieś pasemka czy cóś
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 660 Skąd: Toruń
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 19:33
Właśnie zmyłam farbę z włosów.
Byłam naturalnie ciemna blondynka. Zrobiłam jasne pasemka. Później obcięłam włosy i ufarbowałam szamponetką na kasztan. Teraz farbowałam zwykłą farbą na blond. Troszkę mi nie pasi, ale z ciemnego blond nie łatwo zrobić. więc za 2 tyg następne farbowanie i powinno być dobrze. Lubie sie bawić z włosami
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 19:48
Mała_Pe napisał/a:
droga ekspresowa, słup, latarnia i ty.
lol.
to ,ze 15latka farbuje włosy nie oznacza, ze
jak je przefarbuje to zacznie sie puszczać pod latarnią.
Sama miałam w planach przyciemnienie włosów i jestem pewną nawet 100%,że mój charakter nie zmieniłby sie i nie stałabym sie dziwką.
Jak dla mnie to kobieta powinna być jak naturalna tak długo jak jej na to uroda pozwala
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
izunia0092 - droga ekspresowa, słup, latarnia i ty.
Jedyne moje skojarzenie na temat twoich planów.
Ale wiesz, jak chcesz to nie ja ani nikt inny będzie cierpiał tylko ty.
Wiec twój wybór.
yy... Nie wiem o co ci chodzi ze jak sie tak przefarbuje to bede cierpiec bezsensu
Pani Agata napisał/a:
Mała_Pe napisał/a:
droga ekspresowa, słup, latarnia i ty.
lol.
to ,ze 15latka farbuje włosy nie oznacza, ze
jak je przefarbuje to zacznie sie puszczać pod latarnią.
Sama miałam w planach przyciemnienie włosów i jestem pewną nawet 100%,że mój charakter nie zmieniłby sie i nie stałabym sie dziwką.
Jestem tego samego zdania, to ze ktos sie farbuje to nie znaczy od razu ze musi isc pod latarnie i sie bawic w prostytutke
NonSens
Jak na razie nie mam zamiaru farbować włosów.
Ale jak już to stawiam na pasemka...
Bo pofarbujesz, wyjdzie Ci kolor którego nie chciałaś i będzie.
;]
Po pasemkach też ci moze wyjść kolor nie taki jak chciałaś. Poza tym pasemka postarzają.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY