Wysłany: Pią Sie 17, 2007 20:00
Ja się nie farbuję i w najbliższym czasie nie zamierzam.
Podoba mi się mój kolor włosów, ale chciałabym zobaczyć jak bym wyglądała ruuda
Super wyglądają włosy rude i kręcone dlatego kiedyś się farbnę
Pasemka nie wchodzą w grę.
_________________ "Tylko niekiedy szczęście bywa darem,
najczęściej trzeba o nie walczyć."
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 20:16
Pasemka-nie podobały mi się, dopóki moja przyjaciółka/kumpela sobie nie zrobiła. Farbowanie-to się zobaczy za x-lat. na razie blond mi się nie znudził
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 484 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 09:30
Nie farbuje, kiedys miałam pasemka. Ostatnio zastanawiem sie nad kolorem "miodowy blond" bardzo podobny do mojego naturalnego, ale boję się, że mi jakis rudy wyjdzie...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 07:09
a u mnie to tak: blond pasemka, czekoladowy brąz, miedziany brąz i ciemny brąz od wczoraj:) w większości to szamponetki ale je wolę bo nie ma po nich odrostów:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 08:16
izunia0092 napisał/a:
a u mnie to tak: blond pasemka, czekoladowy brąz, miedziany brąz i ciemny brąz od wczoraj:) w większości to szamponetki ale je wolę bo nie ma po nich odrostów:)
pokaz!!
ja tearz szukam szamponu , ktory mi trochę przyciemni włoski, ale tylko trochę
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 09:42
A ja nie farbuję, gdyż uważam, że ów farba niszczy włosy.
Aczkolwiek chętnie kiedyś użyję kiedyś [czyt. kiedy mama się zgodzi;P] szamponu koloryzującego;)
_________________ Często kochają nas ludzie
Na których nam nie zależy
A my kochamy tego
Dla którego nie istniejemy.. Kliknij tutaj a mnie zobaczysz.. GG: 4032138
farba nie psuje włosów! zacznijmy od tego. tylko rozjaśniacz sprawia ze wlos jest pusty w środku. farba tylko barwniki zmienia. jednak mimo że tak ładnie gadam mam blond baleyage. i strasznie mi się podoba.
A ja nie farbuję, gdyż uważam, że ów farba niszczy włosy.
Jesli bys farbowala wlosy co 2 tyg to napewno bys sobie zniszczyla wlosy ale napewno nie masz zamiaru tego robic tak czesto wiec warto sprobowac sie farbnac