Nigdy nie farbowałam włosów i nie będę.
Nienawidzę (jak poprzedniczka) tlenionych blondynek z czarnym pod spodem...
Bleee. W ogóle po farbie strasznie włosy się niszczą...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 14:49
Ogólnie do włosów farbowanych, ale na NATURALNE kolory nic nie mam.
Nie podoba mi się, czarny spód, jasny blond. Strasznie wygląda też gdy babka ma strasznie jasne włosy i do tego czarne brwi .
Farbowanie tak, ale żeby kolor pasował do karnacji, oczu i oprawy oczu
Sama nigdy nie farbowałam włosów, bo mój kolor baaardzo mi się podoba , ale jeśli zacznę siwieć to kto wie, co mi strzeli do głowy
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Czasem to to nawet ładnie wygląda. Koszmarne są tylko chudziutkie panienki opalone na brąz z platynowymi kudłami. Masakra ;->
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia
Jak dla mnie włosy farbowane są bardzo sztuczne. Nie mają tego blasku, co naturalne, są taką jakby... peruką. Koleżanka, która ma naturalnie czarne włosy, wyglądała w nich bardzo fajnie, ale jak farbnęła się na czarno, to wyglądała jakby miała perukę z czarnych, bawełnianych nitek. We włosach najbardziej zwracam uwagę na blask, więc farbnąć raczej bym się nie mogła... No, może rozjaśnić, ale tak leciutko (;
Hehe, a ja kiedyś zaszalałam i umalowałam włosy na czerwony kolor, były na swój sposób piękne, ale to nie było to co chiałam, w te wakacje moze je umaluje na miedziany kolor, ale to jeszcze niepewne.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 19:32
Miałam farbowane 1000 razy (raz nawet tak że miałam tylko na 3 dni o_O i nowy kolor miłam nakładany ) nie raz wygladałam jak kretynka , nie raz patrząc w lustro zastanawiałam się po co farbowąc człowiekowi włosy - dla mnie to głupota . Jeszcze pewnie jakieś 1000 farbowań przede mną aż włosy mi zaczną garściami wypadać (już wypadają O_O ).
Nie farbujcie - naturalne wygladają 100 razy ładniej
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Nie farbujcie - naturalne wygladają 100 razy ładniej
To po co Ty je farbujesz?
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
i przenika powietrze
Nagle...
i przenika powietrze
Nagle...
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 12:09
Cytat:
bo musze ?
To wciąga. Przecież nie będzie się chodziło z 5centymetrowymi odrostami.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.