Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 19:38
M., a możesz podać nazwę dobrego tuszu antyalergicznego?? bo ja chyba też uczulona;(
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
zel do mycia twarzy tonik itp. mam vischy
a na jakies wieksze bale mam fajny cien do oczu Chanel i tusz do rzes Estee Lauder ale nie maluje sie czesto, chyba jestem na to zbyt leniwa chociaz moje kolezanki zawsze sa umalowane ale ja stawiam na naturalnosc:)
_________________ lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez cale zycie...
nivea- pomadki do ust mają rewelacyjne zapachy i świetnie nawilżają.
rimmell- tusze do rzęs, błyszczyki- genialne.
no i jeszcze polski inglot jest niczego sobie- setki kolorów, cienie długo się trzymają na powiekach, no i mam jeszcze świetny błyszczyk o smaku agrestowym, w pięknym odcieniu.
*Do paznokci -New Nails i bardzo polecam ozdoby nie zmianiają kolorow pod wpływem akrylu (to dla tipsiarek ;p) , dobre lakiery do paznokci ma również INGLOT, jeśli chodzi o jakąś tańszą firme to polecić też mogę Ruby Rose
*Kremy do rąk (miód i mleczko) i ciała-oczywiście SORAY'i , jednak jeśli chodzi o kremy na słoneczko to NIVEA
*Puder w kulkach - AVON, oraz ASTOR, ale szczególnie nie polecam INGLOT'a
*Podkład -Excipial taki pigment do kupienia w aptece, super sprawa
*Piękne i wydajne cienie do oczu ma firma BELL'a
*Szampony i odżywki tylko DOVE
*Woda toaletowa: ADIDAS fitness
*dezodorat też ADIDAS tylko ten action3 z talkiem taki ;p
*Błyszczyki tylko ORIFLAME
*a i kremy zmywające tapete też ORIFLAME
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 21:08
Avon, Nivea.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 16:13
Avene, La Roche-Posay
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
jeśli chodzi o pielęgnację twarzy to La Roche-Posay, a kolorowe to różnie. Przeważnie używam jakiś korektor pod oczy, tusz do rzęs i od czasu do czasu błyszczyk Clinique (;
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !