Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:22
Chyba Garnier jeśli chodzi o kremy, balsamy itp.
A co do kosmetyków kolorowych (tusze , cienie itp.) To żadna mi się nie podoba i chyba zrezygnuje z tuszu do rzęs , bo ten się kończy, a na nowego nie mam pomysłu. Wszystkie mi się nie odpowiadają.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 15:40
nivea- kosmetyki typu: kremy dezodoranty oraz pomadki ochronne no i balsamy;) a i jeszcze te no krem z fluidem 2w1 no i też żel do mycia twarzy z peelingiem też 2 w 1;p
avon: perfumy, pielęgnacja stóp,
garnier Fructis: włosy;D
a jeżeli chodzi o makijaż to... nie wiem musi mieć dobrą konsystencję, barwę, itp itd no a wiadomo powszechnie ze jedna firma kosmetyczna nie ma całej linii dobrych kosmetyków;)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe to najczęściej kupuję Maybelline New York, bo są bardzo dobre (przede wszystkim tusze do rzęs i błyszczyki). Zraziłam sie natomiast to Rimmela gdyż kupiłam kiedyś tusz tej oto firmy i był beznadziejny. Kosmetyki pielęgnacyjne to Beauty Milky, nivea, garnier itd. A jeśli chodzi o perfumy to preferuję puma flowing, create czy jamaica.