_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Może któraś z was miała damskiego irokeza?
Jak tak no napiszcie jak długo trzeba układać i w ogóle.
Możecie też dać swoje zdjęcie lub podobnej fryzury jaką miałyście.
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:37
NeQ$93, mnie sie bardzo podoba ta trzecia
hm a co do irokeza, pojecia nie mam ! ale chyba nigdy bym nie nie odwazyla tak sie obciac hmm, ale kto wie co do glowki strzeli...
_________________ Nie jesteś przecież powietrzem, bez którego nie da się oddychać.. !
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:22
Moja kumpela tzn nie aż taka bliska ale no taka panna co to ja ją znam
miała na początku włosy gdzieś do tyłka takiej długości
i ciepnęła sobie irokeza i fajnie wyglądała tzn pewnie wygląda dawno jej nie widziałam
wszyscy się z niej napieprzali na początku bo jednego dnia długie włosy a na drugi taka zmiana ale nie no spoko wyglądała
kurde jak bym miała fote to bym może pokazała
Ja miałam sobie robić na komers damskiego irokeza tzn kumpela miała mi robić i zrobiła większa połowę ale brakło jej wsuwek no i w koncu nic z tego nie wyszło ale ona robiła go gdzieś tak z 20 min tzn to ile zrobiła
Ale zawsze można sprobować mi się strasznie podoba właśnie taki damski irokez czesany
bo na ścięcie może nie tyle co bym się nie odważyła ale debilnie bym wyglądała
A z tych fryzurek co pokazałaś NeQ$93, 3 i 4 boskie a ta 1 paskudna feeeee a 2 taka sobie
That life has brought me here, where I am"
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:25
NeQ$93 napisał/a:
ja raczej też się tak nie obetnę ... przynajmniej teraz ... bo szkoła i te inne ...
Ja planowalam zapuscic wlosy - gdzies tak do pasa. Ale nie wiem czy wytrzymam
Najpierw ostro wycieniuje (zreszta widzialas fotke:)) i mam nadzieje ze na tym zaprzestane i wytrzymam ku koncowi zapuszczania.
Ale pewnie znowu wylukam jakas nowa fryzure i nici z dlugich, pieknych wlosow do pasa ^^
_________________ Nie jesteś przecież powietrzem, bez którego nie da się oddychać.. !
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 21:32
ja planowałam zapuścić do pasa brakło mi niecałych 5, 6 cm i się obciachałam tak jak na 3 zdjątku:) tylko że by tak ułożyć potrzeba prostownicy, gumy najlepiej modelującej i dużo czasu:) ale fryzik ok:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Jak się obetnę to wam pokażę efekty xDD
Tylko macie się nie smiać ... ;PP
No ale jeszcze nie wiem kiedy sobie coś zrobię _?
Pewnie pod koniec wakacji jakoś żeby na początek roku już coś mieć )
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 15:00
NeQ$93 napisał/a:
Jak się obetnę to wam pokażę efekty xDD
No to jak coś to właśnie pokaż
bd sie z czego pośmiać
a ja tez do fryzjera muszę iść ;d
a widziałyście może gdzieś na jakiejś stronce fryzury damskie gdzie jest jakiś wzorek bo ja właśnie planuję sobie zrobić jakiś fryz i z boku taki malutki wzorek
tylko nie wiem jeszcze jaki fryz i jak to tak mniej więcej bd wyglądało wszystko
That life has brought me here, where I am"
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 15:17
http://www.fryzurki.pl/ga...a=261&numer=153
Ja cie krece.
Zakochalam sie w grzywkach na prosto...
Mialam juz, ale chcialabym taka dluzsza..
Ehh, tylko ze ja nosze okulary i nie moge miec takiej dlugiej le !!!!!!
Judi, ja wzorkow nie widzialam... ;d
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 16:05
e tammm na bok są lepsze bo można podpiąć do góry, mniej włosków się na nią ciacha:D i nie nosi takiej pół szkoły:) chodzi mi o taką wycieniowaną na bok
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus