Miałam kiedyś halówki w podstawówce. Teraz chodzę do LO gdzie nie trzeba zmieniac obówia
Czy to jakoś wygląda nie tak>
Czy ja wiem, nie zwracałam na to uwagi w podstawówce.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 19:16
Halówki??? Fajne buty, co ty chcesz wygodne i są różne rodzaje można sobie jakieś fajne wybrać ja po szkole teraz mam zwykłe adidasy, ale od dawna butów nie przebieram, bo jakoś mi się nie chce no chyba ze na w-f
That life has brought me here, where I am"
Halówki wygodne - racja;] Ale zapach mają zawsze ten sam choćbyś nie wiem ile razy je prała;] W podstawówce w nich chodzilam ;D Teraz na szczęście je porzucilam;P Ale komu jak komu;] Mi tam one nie przeszkadzają;] Ale jestem juz uczulona na ich halowy zapach:] Jak ktoś ma nowe czuc je od razu.
_________________ Każda prawda ma dwie strony: moją i twoją. Iason Evangelu
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 18:46
osobiscie wole damskie obuwie
ale nie przeszkadza mi jak niektore laski tak chodza
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1729 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 16:23
Chodziłam w takich w gimnazjum i jakoś nawet nie czułam, że są to buty przeznaczone tylko dla mężczyzn. Stało się to dla mnie normalnością. teraz nie przebieram obuwia, więc już dawno nie miałam na sobie halówek.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Jakoś nie wyglądają źle czy cuś... poza tym kobieta też człowiek, choć w to cieżko czasem uwierzyć, i może sobie nosić na nogach co się jej podoba.
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia