Pomogła: 5 razy Wiek: 14 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 471
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 17:31
nie mam ulubionej marki. wszystkie te markowe rzeczy i tak są robione w chinach lub w innym azjatyckim kraju. a ci prezesi zarabiaja na waszej pysze i głupocie. ludzie, którzy to szyją wasze bluzeczki pracują po 18 godzin dziennie i nie mają prawa zachorowac. staram się jak moge kupowac polskie rzeczy, chociaż nie zawsze mi się udaje mieszkam w małym miasteczku i mam mało kasy. wspierajcie POLSKĄ gospodarkę a nie męczcie biedny ludzi!
A mi to obojętne jaka marka:)
grunt, żeby wygodne było, prawda?
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 181 Skąd: się bierze prąd?
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 22:44
klaudynkakn napisał/a:
nie mam ulubionej marki. wszystkie te markowe rzeczy i tak są robione w chinach lub w innym azjatyckim kraju. a ci prezesi zarabiaja na waszej pysze i głupocie. ludzie, którzy to szyją wasze bluzeczki pracują po 18 godzin dziennie i nie mają prawa zachorowac. staram się jak moge kupowac polskie rzeczy, chociaż nie zawsze mi się udaje mieszkam w małym miasteczku i mam mało kasy. wspierajcie POLSKĄ gospodarkę a nie męczcie biedny ludzi!
Tak jest, droga pani! Święte słowa! Na cholerę kupować bluzę za 3 stówy, skoro można znaleźć podobną za 3 dyszki? A to bez wyzyskiwanie ludzi którzy muszą to masowo szyć. Bo jakoś nie wierzę, by te wasz "ręcznie robione" (widziałem wiele ubrań z taką metką!) robione masowo były robione przez zadowolonych z pracy i uśmiechniętych ludzi.
To jest jakieś forum dla bananów, tyle ludzi kupuje za tyle kasy... ^^
_________________ Stay heavy, stay true - and f*ck the world!
Wiek: 14 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 76 Skąd: Bochotnica
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 17:55
Jeśli chodzi o styl to tylkko Wrangler™ i Maverick™ (najcześciej jesli chodzi o spodnie koszule itp.)....
A jesli chodzi o sport i wszytsko z tym zwiazane to tylko Adidas™(buty koszulki spodenki itp.)
No i tyle tylko uwazajcie na ceny..... Maverick™ ma najbardziej przystepne bo Wrangler™ to odlot (ale sa spuper produkty)
_________________ Pozdrawiam Cię !Klaudia!
Również bez powodu