Rzadko patrzę na metkę lub szyld sklepu do jakiego wchodzę.
Ciuch musi być wygodny, pasujący do mojej figury i mi się podobać, tyle.
_________________ Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
Cytat z książki Paulo Coelho - Alchemik.
Nike i Reebok- jeśli kupuję buty
Troll- ubrania, paski i torebki
Camalieu- biżuteria i ciuchy
Cropp/ House- jak chce coś b. na luzie
H&M- przepiękna bielizna i biżuteria
Nienawidzę UPSów i Butików, bo jest tam taki bałagan, że nawet niskie ceny nie zachęcają do zakupów.
_________________ Miłość ma wpisane w siebie cierpienie. Nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. Przyjaźń – nie.
(J.L. Wiśniewski)
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:37
Ja wolę Pradę, D&G, Diora, Galliano, Gucci, YSL, Cavalli, sklep Kate Moss <który już jest w Złotych Tarasach!!> ;] Kocham wielką modę.
W normalnych też kupuję np. playboy. ;*
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."
Ja wolę Pradę, D&G, Diora, Galliano, Gucci, YSL, Cavalli, sklep Kate Moss <który już jest w Złotych Tarasach!!> ;] Kocham wielką modę.
W normalnych też kupuję np. playboy. ;*
a to ciekawe ciekawe bo na naszym zadupiu(czyt. Polsce) nie ma ani diora, ani gucci'ego i ani dolce&gabanny; -) jaki sklep masz na myśli, że jest kate moss? chodzi ci o 'top shop'? jak coś to nie jest sklep kate moss, tylko ona stworzyla jakąś kolekcje dla tego sklepu.
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 14:48
belle~ napisał/a:
a to ciekawe ciekawe bo na naszym zadupiu(czyt. Polsce) nie ma ani diora, ani gucci'ego i ani dolce&gabanny; -)
A w większych miastach? Niewiem ja nie kupuję w Polsce. Moi rodzice są rozwiedzeni i bardzo często jeżdżę do taty do Włoch i zawsze dostaję troszkę ciuchów. Mieszka w Forte dei Marmi więc mi nie mów, że tam nie ma ;] A to nie daleko Mediolanu ;]
belle~ napisał/a:
ak coś to nie jest sklep kate moss, tylko ona stworzyla jakąś kolekcje dla tego sklepu.
Upss, więc sorki. Myślałam, że tutaj też będzie bo tak mi mówili. No, ale cóż masz rację to Polska ;]
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."