Z tych dwóch to żaden bo jak to dziewczyny już powiedziały oba są mocno przesadzone ;p
Chociaż jeżeli mam wybierać to normalna wersja pierwszego- dżinsy i luźna koszulka/koszula- nie w spodniach chociaż koszulę mogę wybaczyć. Skejci jakoś mnie nie kręcą.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Ja uwazam ze i to i to ma w sobie to "coś"
ostatnio spotykalam sie z chlopakiem ktory nosil rurki (ale spuszczone) i wlasnie albo zwykly luzny t-shirt np z nike albo jakas ladna polowke - i to jest Styl!
ale nie powiem mam slabosc do kolesi " na skejta" lecz nie bez przesady... luzna bluzka z fajnym nadrukiem, bluza zapieta do polowy, sredio-ciemne dzinsy ale krok nie w kolanie xP tak w udo, moze wyzej troche... xP
_________________ " Ten Cie kocha, przez kogo płaczesz "
Nie lubię gdy chłopak nie potrafi się ubierać. Przedewszystkim powinien nosić CZYSTE ciuchy i nie śmierdzące. Mam słabość do skate, pociągają mnie i nic na to nie poradzę.
Uważasz,że The Game jest skatem ?
Polecam zajrzeć od czasu do czasu na skate park .
Styl,który podałeś to ''Gangsta Rap Shit'' czy ogólnie rzecz biorąc ''Hip-Hop''.
W żadnym radzie,broń Boże,skate.
Skate to jest chłopak (bądź dziewczyna) jeżdżący na desce.
Może on nosić wszystko co zapragnie - rurki czy szerokie spodnie,duże t-shirty czy obcisłe koszule.
Samo słowo ,,skate'' wzięło się od ,,SKATEboarding''.
Uhh.
Ja lubię gdy chłopak nosi :
- odpięte koszule i jakiś fajny podkoszulek,
- ciuchy produkowate przez takie firmy jak etnies,DCshoesUSA,vans,adio,fallen,
- oryginalne,sympatyczne t-shirty,
- rurki bądź luźne spodnie,ale z krokiem na miejscu.
- SZEROKIE BUTY (obowiązek),
- znacie kogoś takiego jak Ryan Sheckler? Styl idealny !
- dłuższe włosy (;
O higienie nie wspominam,bo nie o tym tu mowa,ale oczywiste,że musi być.
Jeśli chodzi o styl jestem bardzo wybredna.Nie toleruję zwykłych adidasów,irokezów,
metalowych dodatków,dresów (nie normalnych,tylko tych a'la dresiarze).
Niestety wiele chłopaków ubiera się dla LANSU (pozerstwo),tak więc gorzej upadabniać się na siłę na kogoś innego,bo zazwyczaj efekt jest odwrotny niż oczekiwaliśmy.
Jeżeli chłopak nie ma kasy,nawet w lumpeksach czasem można znaleźć jakieś ciekawe,
oryginalne rzeczy.
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!