Wysłany: Wto Cze 17, 2008 20:03 Jaki wolicie ubior u chlopakow?
Witam,mam problem.Ostatnio znastanawialem sie jakich teraz dziewczyny wola chlopakow Skate'ow czy Cos w stylu C.Ronaldo.
http://img163.imageshack....01775429mx7.jpg <- Styl ala C.Ronaldo
_________________ I lie awake watching your shoulders
Move so softly as you breathe
With every breathe you're growing older
But that is fine if you're with me
I pledge to wake you with a smile
I pledge to hold you when you cry
I pledge to love you till I die
Till I die
moim zdaniem...
styl skate jest wporządku ale bez przesady...
luźne koszulki? owszem ale nie takie do kolan.
luźne, szerokie spodnie? oo tak ale żeby krok nie był do kostek.
wszystko z umiarem.
zdjęcie kolesia, który 'dodałeś' jest własnie przykładem takiej przesady.
Blaze69 napisał/a:
Styl ala C.Ronaldo
jest także wporządku ale na tej fotce też jest straasznie przesadzony! koles wprost wygląda jak pedał.
dopasowane koszulki polo? no mogą być ale nie za obcisłe!
spodnie proste dopasowane też fajnie wyglądają [szczególnie jeśli chłopak ma ładną pupe] ale żeby nie były zbyt obcisłe.
chłopak nie może wyglądać jakby miał na sobie worek ani nie może mieć na sobie tak obcisłych ciuszkó żeby wyglądać jak ściśnięta folią parówka.
wszystko z umiarem.
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
co za poj.ebane opcje w ankiecie.. a czy po za skate i pedałem ronaldo nie mozna inaczej sie ubierac?? np na dresowo, normalnie, na punka itp... zal typa co dawał te opcje.
co do mojego ubiory, na osiedle jak wychodze to na dresowo jak gdzies na impreze to polóweczka+jeansy najczesciej
_________________ żołnierze idealni pod folią wszyscy sterroryzowani
Oba O-K-R-O-P-N-E. Ja mam słabość do koszul w kratę.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Co ty pusty czy co? chodzilo mi o to co juz bardziej dziewczyny wola z tych 2 stylow kretynie. tak czy tak. a nie czy jakis punk, emo itp bo takt o sie nie bede ubieral.....
a na ch** ci wiedziec, który styl wolą? co masz do wybory byc skejtem albo peałem i sie pytasz co wola? chlopie ubeiraj sie jak lubisz a nie sie pytasz durnie
_________________ żołnierze idealni pod folią wszyscy sterroryzowani
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1596 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 11:18
Misha napisał/a:
Ja tam podobno przeuroczo wyglądam w garniturze
Achhhhhhh.....
Oba są okropne, a przynajmniej te stroje na zdjęciach. Ani Ronaldo ani 'eloł ziąąą raper' mnie nie przekonał.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
Ja wprost uwielbiam chłopakow, którzy ubierają się nonszalancko, luzacko,może trochę a'la skejci, ale nie do końca... Szerokie spodnie, koszule (broń Boże nie w spodniach!), sportowe buty, czapka... Niestety, bardzo rzadko zdarza się znaleźć chłopaka, który potrafi się fajnie ubrać. Większość to albo przeciętniacy albo 'marne podróbki" raperow czy skejtów.
_________________ 'Łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami, osądzani pochopnie..'
Ja powiem tak, ma się ubierać tak, żeby się w tym dobrze czuł. Nie toleruję jednak kroku w kostkach; jajogniotów (broń Boże!) i skarpetek w połączeniu z sandałami. A tak, to ma być mu dobrze ; )
_________________ I lie awake watching your shoulders
Move so softly as you breathe
With every breathe you're growing older
But that is fine if you're with me
I pledge to wake you with a smile
I pledge to hold you when you cry
I pledge to love you till I die
Till I die
Przede wszystkim facet, bez względu co ma na sobie, musi wyglądać na zadbanego.
Nienawidzę jak coś jest pogniecione, sprane, czy brudne.
W czym mi się podobają? Dżiny, dżiny i jeszcze raz dżiny, oczywiście dopasowane do figury- nie za duże i nie za ciasne. Do tego najlepiej jakiś sweter, tudzież koszula. Lubię kiedy mężczyźni zakładają bluzkę z długim rękawem, a na nią koszulę z krótkim.
Zestawienie- czarne spodnie na kant i biała koszula z podwiniętymi rękawami też mnie rzuca na kolana. Do tego fryzura a'la artystyczny nieład...
jak dla mnie spodnie z krokiem w kolanach czy obcisłe różowe polo to totalny obciach i ślepa pogoń za trendami. Mężczyzna zawsze najlepiej wygląda w klasyce. Ja np. wymiękam przy zestawach:
1) biały podkoszulek, na to luźny czarny garniak, powycierane dżinsy
2) biała koszula (lub w kratę), zakasane rękawy, dżinsy tudzież klasyczne spodnie, ew. krawat
(oczywiście ma to swój urok, tylko jeśli facet ma odpowiednią sylwetkę, coś a'la posąg boskiego Dawida ;>).