"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Jak dla mnie zbyteczny byłby kolczyk w tym miejscu.Mówisz ,że to ma być dla Ciebie,ale i tak jest to miejsce widoczne. Mi się nie podoba.
Jeśli lubisz się przekłuwać to zrób sobie kolczyk w innym miejscu. Przynajmniej jak rodzice się dowiedzą nie będziesz miała takiej jadki.
Idź do specjalisty
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 580 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 19:13
A moje subiektywne wrazenie mówi mi, ze to beznadzieja.
Jak juz sie oszpecisz to uwazaj na magnesy neodymowe
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Cytat:
a jak mam iść do salonu z rodzicem skoro oni o niczym nie wiedzą?
naucz się pisać w takim razie.
no bo ja nie wiem czy oni wiedzą czy nie.
wspominałam o tym mamie ale chyba pomyślała że żartuję...
a chyba nie stanę przed nią i nie zapytam jej 'no mamo to Ty wkońcu wiesz o tym ze będe miała kolczyk czy nie wiesz?'
AcMfan napisał/a:
Mówisz ,że to ma być dla Ciebie,ale i tak jest to miejsce widoczne.
jest widoczne kiedy 'strzele' wieeeelkiego banana na twarzy.
a ja rzadko tak szeroko się uśmiecham.
AcMfan napisał/a:
Przynajmniej jak rodzice się dowiedzą nie będziesz miała takiej jadki.
i tak będe miała 'jadkę' i tak.
xD chodziaż... nie wiem jak zareagowaliby moi rodzice... nigdy nie próbowałam tego sprawdzać
AcMfan napisał/a:
Idź do specjalisty
wiem.bellamuerte mnie przekonała. xD
Morituri napisał/a:
A moje subiektywne wrazenie mówi mi, ze to beznadzieja.
ważne że mi się podoba. xD
jakoś, nie obchodzi mnie czy to co mam w 'buzi' [kolczyk] innym się podoba czy też nie. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
tylko umiejetnie musisz przkłóć, wymiarowym wlfronem do kolczyka.
to wiem. xD a czy umiejętnie to nie jestem pewna
Żonkilek napisał/a:
booooli i to bardzo.
yyy aha. xD większość ludzi mówi że nie czuje bólu...
Żonkilek napisał/a:
Przebijałam sama.
ja jednak pójdę do salonu.
Żonkilek napisał/a:
szybko sie goi ^^
czytałam że opuchlizna schodzi 2-3 dni.
hmm Żonkileka Twoi rodzice wiedzieli?
stałe, niezmienne,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
ja mam smileya. miałam też frowny (na dole), ale był tak niewygodny, że po tygodniu... hmm. próbowałam wyjąć, a wyrwałam. xD teraz zrobię sobie w wędzidełku pod językiem. nie boli wcale i łatwe do przekłucia - mi kłuła koleżanka, ja kłułam innej koleżance...
_________________ "jestem inny, mamo, tato,
czy dostanę w mordę za to?"
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 17:52
hm. pewnie ciekawie to wygląda, ale wole nie próbować. w wardze ok. ale gdzie indziej, to nie. osobiście myślę nad kolczykiem w sutku, ale muszę się jeszcze grubo zastanowić.
tu akurat każdy gada inaczej. już sama nie wiem.
boli czy nie? xD
panna_m napisał/a:
mi kłuła koleżanka, ja kłułam innej koleżance...
a propo kłucia.
przekłuwałaś samą tą błonę czy troszkę wyżej tę skóre?
fucking_bee napisał/a:
osobiście myślę nad kolczykiem w sutku
ja nigdy w życiu nie dałabym sobie zrobić kolca w sucie.
to wiąże się też potem z karmieniem dziecka piersią...
panna_m napisał/a:
a nad czym się zastanawiać? zawsze można wyjąć, jak się nie spodoba. xD no ale takie jest moje podejście.
hahaha chcę mieć takie podejście do życia jak Ty.
stałe, niezmienne,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
nie boli! wszyscy co mają, mówią, że nie boli. ja nie poczułam nic. koleżanka wbiła mi igłę i mówi: "i jak? żyjesz?" a ja nie wiedziałam o co jej chodzi bo myślałam, że na razie mi grzebie palcem i po prostu zadrasnęła paznokciem... podaje mi lusterko a tam kolczyk w ryju. xD
ano i moja mama o moim smileyu nie wie, a mam go ponad pół roku. tak samo jak o septum (wkładam do nosa) i kolczyku w pępku... kolejne 4 w uszach odkryła chyba po czterech miesiącach, a cały czas nosiłam kitkę albo włosy za uszy, więc było widać! xD ale teraz mi się zgodziła na vertical labreta i jestem zaskoczona jej pokornością. xD
a co do podejścia - a co! raz się żyje, raz się umiera, nie można zmarnować żadnej chwili, powinno się robić to na co naprawdę ma się ochotę, nawet pod wpływem impulsu.
ah no i chętnie ogólnie ci poradzę, mogę posłać jakieś zdjęcia mojego smileya, jak chcesz to dam ci gg na pw. mam się fatygować? xD
_________________ "jestem inny, mamo, tato,
czy dostanę w mordę za to?"
ah no i chętnie ogólnie ci poradzę, mogę posłać jakieś zdjęcia mojego smileya, jak chcesz to dam ci gg na pw. mam się fatygować? xD
jeśli mozesz weź mój numer gg [gdzieś mam tu na profilu] i napisz do mnie. xD
bd wdzięczna.
[zawsze siedzę na niewidocznym. ]
poozdrówka.
stałe, niezmienne,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
nie boli! wszyscy co mają, mówią, że nie boli. ja nie poczułam nic. koleżanka wbiła mi igłę i mówi: "i jak? żyjesz?" a ja nie wiedziałam o co jej chodzi bo myślałam, że na razie mi grzebie palcem i po prostu zadrasnęła paznokciem... podaje mi lusterko a tam kolczyk w ryju. xD
ja pierdziele... ludzka głupota nie ma granic
panna_m napisał/a:
ja mam smileya. miałam też frowny (na dole), ale był tak niewygodny, że po tygodniu... hmm. próbowałam wyjąć, a wyrwałam. xD teraz zrobię sobie w wędzidełku pod językiem. nie boli wcale i łatwe do przekłucia - mi kłuła koleżanka, ja kłułam innej koleżance...
yhym. zapewne zdajesz sobie spawe z możliwości zarażenia się jakimś świństwem [hiv'em, wzw typu c etc] wynonując zabieg kolczykowania w niesterylnych warunkach do tego nie mając o tym zielonego pojęcia radze się przebadać