Jak w tytule + to że ja bardzo je lubie, i jeśli macie jakieś na zbyciu mogą być już zniszczone, to jesli będzie mi odpowiadać to chetnie odkupię lub wymienię się za inny ciuszek
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 06:38
No taka kurtawa to jak znalazł na taką pogodę jak teraz
No ja mam jeden płaszcz na zimę, ale tej zimy to go ani razu nie założyłam bo było dosc nawet ciepło
ale szczerze powiedziawszy wolę krótsze kurtki
That life has brought me here, where I am"
no ja wlasnie zauwazylam ze ostatniej zimy im krócej tym lepiej... i dlatego pytam co wy o tym sadzicie i czy dlugie kurtki odejda juz na stale do lamusa?
Tak jak wyzej jak macie jakies w obojetnym stanie i chcecie sie pozbyc to ja jestem chetna...
[ Dodano: Wto Cze 12, 2007 16:38 ]
a co do pogdoy to w takie upały fajne pomyslec o zimie...
Ja lubie płaszcze (made in Matrix), może to głupie ale dla mnie mają jakiś charakter! Więc przykro mi maciex9 ale moich nieoddam, bo jestem dość przywiązana!
_________________ "NiE mOżNa MiEć WsZyStKiEgO bO oCzYm By SiĘ mArZyŁo..."
Chrysalis co rozumiesz przez made in Matrix? To moze powrzucamy tu fotki swoich ulubionych dlugich kurtek i plaszczy puchowych/pikowanych zeby stworzyc mini galerie ?mody? zimowej.
Jestem jak najbardziej za! ale z mojego kompa nie mogę wrzucać fotek więc dam linki a ty je umieść!
W tym momencie nie umiem zdefiniować pojęcia made in matrix - jakoś tak mi się powiedziało! Może dlatego, że mam skłonność do długich iczarnych płaszczy!
Tu jest orginalny płaszcz z matrixa: http://tnij.org/21b
Wolę od płaszczy krótkie kurtki, najlepiej czarne xD
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."