Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:25
Mała_Pe napisał/a:
Właśnie.
Wielokrotnie idę sobie przez moje miasto..
zdaje mi się, że ludzie uważają mnie za kompletnego pustaka..
ładne, schludne ubranie, lekki makijaż ..
i od razu taki najazd na dziewczyny.
ludzie, opamiętajmy się.
ahahhahahahahahahha
Cytat:
zdaje mi się, że ludzie uważają mnie za kompletnego pustaka.
Cytat:
Wielokrotnie idę sobie przez moje miasto..
hmmm ?
Mała_Pe, gwarantuje ci że nikt patrzą na ciebie nie pomyśli ,,pustak'' pierwsze skojarzenie jakie ja miałam co do ciebie i twojego wyglądu to ,,kujon''
A co ja o tym myśle ...nie szufladkuje ludzi więc dla mnie nie każda ładna dziewczyna jest pusta.
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
heh jest cos w tym nie zaprzecze.. choc moze akurat ja na 75% takich ludzi natrafiam i z tego przynajmniej co zauwazylem takie osoby po jakims czasie i masie komplementow zaczynaja wywyzszac siebie ponad "normalne osoby .( odrazu zaznaczam ze w tym momencie mowie yu o rozowych babkach w mini i tona makijazu na ryju. osobiscie nie gustuje w takich typach a co wiecej obzydzaja mnie one, jednakze 3/4 facetow polecialoby za taka w ogien glownie pod majtki ale whatever).lustro przyjaciel najwiekszy...
a najlepsze jest to ze wiekszosc tych naprawde pieknych i wspanialych dziewczyn jest nie doceniana i wypychana na pobocze wlasnie przez te rozowe puste landryny... a wiwec
DZIEWCZYNY WIECEJ WIARY W SIEBIE... WIEKSZOSC Z WAS NAWET NEI WIE JAK PIEKNE JESTESCIE... i do tego nie potrzebny wam jest zaden kosmetyk ;D
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"
nie koniecznie tak jest! zalezy jak kto odbiera pojecie "ladna".. ladna moze być dziewczyna -zgrabna, inteligentna itp, a dla kogos "ladna" jest rożowa barbe o niskim IQ..
Vanilla Ice napisał/a:
Znam inteligentnych dziewczyn garsc i sa to osobniki zarowno nie grzeszace uroda, jak i piekne.
Kompletnie bez sensu takie myślenie: ładna = głupia
Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 46 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 23:18
Moja starsza, durna siostra jest (a, sie pochwalę) badzo ładna, a na dodatek szczupła. I często pada takie słowo, że ,,ładna, to pewnie głupia". Co jest w jej przypadku jest nieprawdą, bo zawsze umie mi doradzić, a liceum zdała (co prawda, ledwo ledwo, ale) z wyróżnieniem.
Ale - fakt, faktem - jest pare takich w moim mieście co są ładne, ale jak chcesz z nimi pogadać to ... żal. To raczej kwestia wychowania, bo jak się rozpuszcza córunię to później takie cuda wychodzą.
I jak to ktoś powiedział: Ładne dziewczyny posiadaja mózg, ale nie muszą go używać.
_________________ Szukam miłości takiej prawdziwej, niewygodnej, absurdalnej, spadającej, takiej, bez której nie można żyć.
Piękno jest jak mieszkanie z niskim czynszem i widokiem na park - niczym nie uzasadniony przywilej.
Ja dzisiaj zostalam oceniona jako ladna = glupia
wiem teraz jak sie czuja takie dziewczyny ktore naprawde maja rozum a inni je oceniaja po wygladzie
To wszystko przez te tipsy.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 12:43
Nie zgadzam sie z tym ze ladna = glupia...
nie ocenia sie rozumu ludzi po wygladzie...
moze powiedziec ze osoba jest glupia jezeli rozmawialo sie z nia przynajmniej 5 min
a nie po pierwszym spojrzeniu
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”