Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 14:20
Mała_Pe napisał/a:
Cytat:
To wszystko przez te tipsy.
i farbowane włosy.
no właśnie.
Kurde, to jak dziewczyna ma tipsy i farbowane wlosy to jest ladna ? xD
ja tam nie lubię stereotypów
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Nie zgadzam sie z tym ze ladna = glupia...
nie ocenia sie rozumu ludzi po wygladzie...
moze powiedziec ze osoba jest glupia jezeli rozmawialo sie z nia przynajmniej 5 min
a nie po pierwszym spojrzeniu
Zgadzam sie z Toba !! Dla mnie liczy sie to co ktos ma w glowie a nie jak wyglada. Znam dziewczyne ktora jest przesliczna, kazdy chlopak sie za nia oglada i wiele osob mysli ze jest glupia, bo jest piekna, wcale tak nie jest, dziewczyna ma czym myslec, jest interligentna i w ogóle....
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2007 13:41 ]
Pani Agata napisał/a:
Kurde, to jak dziewczyna ma tipsy i farbowane wlosy to jest ladna ? xD
Hahaha !! Dokladnie... to ze ktos sobie zrobi tipsy czy przefarbuje wlosy to nie znaczy ze sie caly zmienia.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 14:09
To wszystko zależy od dziewczyny. Czy jej uroda odbije do głowy, czy też nie
Znam kilka dziewczyn, które są na prawdę ładne, ale przy okazji inteligentne i miłe
Nie rozumiem jak można ocenić człowieka tylko po tym jak wygląda (czasem nie zamieniając z nim nawet słowa.)....
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
ludzi nie powinno oceniac sie po wygladzie no ale przyjelo sie tak ze ladna=pusta,zdarzalo mi sie tak kilka razy myslec no bo czesto tak niestety jest,mysle ze bierze sie to z bardzo wysokiej samooceny...wtedy takiej odbije bo mysli ze moze miec kazdego itp... no ale nie wszyscy sa tacy sami...to czy jest sie pustym w srodku nie zalezy chyba od wygladu tylko od charakteru przeciez...
Na to nie ma reguły.
Piekna i mądra dziewczyna to rzadki przypadek, niestety. Czasami dziewczyna wygląda pięknie i nawet ma niezły styl, ale czar pryska w czasie rozmowy z nią.
Juz po samym stylu, makijażu czy zachowaniu można powierzchownie ocenić dziewczynę.