Owszem lubię stac przed lustrem i wiadomo że z domu nie wyjdę byle jak Ale bez przesady, mogę bez lustra żyć!! Mam w klasie koleżankę która nawet w piórniku na lekcji trzyma lusterko i co 5 minut do niego zagląda, wszędzie z nim chodzi....normalnie katastrofa...niedługo popadbnie w samozachwyt...
Czesto do niego zagladacie?? Poraficie stac godzinami przed lustrem i sie przegladac, czy raczej 5 min i Wam starczy?? I jeszcze male lusterka kiwszonkowe Ja sie bez niego nie ruszam z domq. A Wy??
he jak to dziewczyna kiedy trzeba to spedzam czas przed lustrem lubie dobrze wygladac szczególnie jelsi gdzies wychodze lub z kims mam sie zobaczyc wtedy nie wyjde z łazienki póki nie uznam ze juz w sumie wszytsko jest jak powinno
Tak,ja chcący żeby zająć sobie łazienkę,to muszę rano wstać o 5:30,żeby sobie ja zająć!!!! To jest okropne,bo jak matka do niej wejdzie,to już siłą muszę ją wyciągać.A przed lustrem spędzam dużo,a właśnie zwłaszcza rano.
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 12:15
Sweet-Ewelinka napisał/a:
a to przed lustrem potrafię cały dzień przesiedzieć. Rodzina jest na mnie zła, że latam całymi dniami z lustra do lustra
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 11:46
Hera napisał/a:
sam makijaz zajmuje mi troche czasu(i to dosc sporo)
Mi tylko jakies 5 minut
Ostatnio zgubiłam swoje lusterko, które nosiłam w plecaku, więc zaglądam do lustra praktycznie tylko jak się myję i przed jakimś wyjściem.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 17:44
Mała_Pe, mi to juz minęło, ale też tak kiedyś miałam
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
ja lustra ze sobą nie nosze,jak by co to koleżanka moze pożyczyć:P,bo nosi zawsze ze sobą,a poza tym mam lustro w szkole,więc też problemu z tym nie ma:D...Ale najwiecej siedze rano w łazience,żeby się przygotować do szkoły,razem z makijarzem i wtedy nie ma rady,troche trzeba posiedzieć...A tak to może czasem,przed wyjściem zajrze...
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)