Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 706 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 21:56
Ja rano patrzę na moją dobitą szarością szkoły twarz, później przed wyjściem patrze na moje piękne zęby, później po szkole jem obiad i patrzę na zęby, i wychodzę, późneij przed spaniem patrzę w jakim stanie jest moja twarz. A, i jeszcze patrzę raz na miesiąc na mój brzuch, i jeszcze patrze przed prysznicem ile przybyłem na klate
Nie żebym miał kompleks z zębami, ale mam aparat to trzeba dbać:P
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 23:07
"Z lustra vis-a-vis
w oczy patrzy mi
Twarz, że w mordę lać "
Stanie przed występuje u mnie tylko przed jakimiś specjalnymi okazjami. A tak to tylko przy myciu żebów i "walce" z kudłami
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 21:26
Bardzo często zaglądam Po wejściu do domu, lub jakieś łazienki muszę się poprawić
Przed wyjściem do szkoły lub gdziekolwiek indziej potrafię przesiedzieć przed lustrem bardzo długo, dlatego często się spóźniam . Ciągle wydaje mi się, że coś jest nie tak i trzeba poprawić xD
Kieszonkowe lusterko też zabieram Ale tylko jak mam ze sobą torebkę
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 15:58
Ja nie nosze kieszonkowego. A tak normalnie w domu to nawt 2 minut nie spędzam przed lustrem, nie zniosłabym swojego widoku nawet przez 5 min. rano sie budze, ide to lustra, czesze sie w pół minuty a potem automatycznie spinam włochy w kite i wychodze.
No ale jak dziewczyna ma makijaż, lub długie włosy to sie nie dziwie, ze tak długo stoi przed lustrem x.X
_________________ Lubie film AVP i co z tego? Nie czepiajcie sie mnie tylko dlatego, że lubie kosmitów i nie pisze o np. chłopcach, tusz czy błyszczyk, nowa moda albo nie moge sobie znaleźć chłopaka.
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 16:23
nie mam małego kieszonkowego lusterka. ;P
w domu używam tylko jak wstanę, albo jak się gdzieś wybieram. ;P
a i tak ciągle mi wmaiwają, że 90% dnia stoję przed lustrem. -.-
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 16:59
Ja mini lustereczka nie nosze
zawsze jakaś kumpela miała to sobie pożyczałam
tzn no kolejka była zawsze ;p
ale ja to często przed lusterkiem stoję
i nie tylko żeby sie "upiększać"
ja tam lubię czasem sobie pośpiewać przed lusterkiem czasem gUUUUpie miny porobić
ale jak wchodzę do łazienki żeby się wykopać to mnie4 2h nie ma ;d
albo jak przyjdzie rano się uczesać tak z deczka wymalować to trochę czasu to zajmuje
That life has brought me here, where I am"
Oo tak ! Zawsze jak siedzę na kompie, mam przed sobą lustro. Przeglądam się w sklepowych wystawach, w telefonie mam opcję "Aparat wewnętrzny"-używam jak lusterka, kiedy nie ma pod ręką tego prawdziwego ; ]]
Delicious napisał/a:
Poraficie stac godzinami przed lustrem i sie przegladac, czy raczej 5 min i Wam starczy?
Hm..przed wyjściem to jest tak: w dużym pokoju jest zawsze dzienne światło, przeglądam się tam. Potem idę do lustra łazience, które zajmuje pół ściany i tam przeglądam całokształt. Czasem jeszcze otworzę szafę, co by się zobaczyc od stóp do głów.
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 18:14
Cóż...ja przeglądam się w listrach jak po prostu nadaży się okazja
A wkurzaja mnie dziewczyny które caly czas przeglądaja się w lusrze, mam jedna taka kumpele ktora w każdej szybie,lusterku samochodowym,wystawie sklepowej przegląda się, poprawia, wygina itd. wkurzające ^^
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 18:17
addicted napisał/a:
np jak przemalowuje sie blyszcyzkiem
ja doszłam do takiej perfekcji, że przy poprawianiu błyszczyka nie potrzebuję lusterka. ;p nie zdarza mi sie już wyjechać, czy coś. ^^ ale przy poprawianiu tuszu, czy kredki takie lustereczko jest przydatne. ^^
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 19:27
właśnie krótsze włosy trudniej jest uczesaćbez pomocy lustra bo długie to przeczesać i w kitkę lub tylko przeczesać, albo też wyprostować a takie jak ja ma... to horror:D trzeba dokładnie każdy włosek wyprostować i ułożyć w odpowiednia stronę:) a do tego jak używam tuszu do rzęs, kredki to lusterko niezbędne no i czasem róż, a błyszczyk to bez niego sobie poradzę:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus