Hm... Bardziej uwagę przyciąga zdecydowanie normalny chłopak. U mnie na przykład w klasie wszyscy chłopacy się woż(rz?)ą, mówią jacy to oni są fajni, a ja najbardzie lubię Maćka, który jest nieśmiały, stoi z boku i zazwyczaj milczy.
głupi temat, kazda baba ma swój typ faceta, ale z tego co przez kilka latek mego żywota zdążyłem sie zorientować, to kobiety wolą po prostu facetów z jajami, którzy są stanowczy i potrafią wyrażać swoje zdanie, wyglad również jest ważny, ale to się wszystko łączy, jako że osoba wyższa i lepiej zbudowana na ogół jest bardziej charyzmatyczna. Ale to i tak są baby i nikt nigdy ich nie zrozumie...
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 20:35
Cytat:
Ale to i tak są baby i nikt nigdy ich nie zrozumie...
chamski seksista XD (cokolwiek to znaczy)
macho - to mi sie kojarzy z facetem ,który myśli że każda laska jest jego i jakisz to on nie jest piękny .... a ja powiem że wole jakiegoś przystojnego bo NORMALNY to dosyć dziwne pojęcie .
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
głupi temat, kazda baba ma swój typ faceta, ale z tego co przez kilka latek mego żywota zdążyłem sie zorientować, to kobiety wolą po prostu facetów z jajami, którzy są stanowczy i potrafią wyrażać swoje zdanie, wyglad również jest ważny, ale to się wszystko łączy, jako że osoba wyższa i lepiej zbudowana na ogół jest bardziej charyzmatyczna. Ale to i tak są baby i nikt nigdy ich nie zrozumie...
Właśnie...każda dziewczyna ma swój ideał... Ja wolę normalnego chłopaka z którym da się pogadać ale musi mieć w sobie to coś czy te...no własnie...jaja
Kidys miałam takiego chłopaka, który, żeby mi się przypodobać zawsze miał takie samo zdanie jak ja, we wszystkim sie ze mna zgadzal. Doprowadziło to do tego, że z nim zerwałam. Chłopaki, nigdy nie róbcie czegos takiego! Pozdro Bęsik
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do raju
Niegrzeczne mają raj na ziemi