Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1122 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 21:31
Mi się bardziej podoba ta druga.
_________________ Za obietnice męża mego
Który zwodził kolorami
Ludnego świata, gwarem jego
Piosenką z okna, psem zza ściany:
Że nigdy nie będziecie sami
W mroku i w ciszy i bez tchu
- odpowiadać nie mogę
Noc, wdowa po Dniu.
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 22:57
I_Love_Dance napisał/a:
A to chyba też zalezy od Twojego stylu prawda?
Bo pierwsza fryzura kojarzy mi się z takim słodkim chłopczykiem, a druga z niegrzecznym No i w ogole od kształtu twarzy też, prawda?
A mi się zdawało, że obie kojarzą się z lalusiami =F.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 74
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 00:31
Podobają mi się chłopacy w takich fryzurkach tylko nie takie wyprostowane włoski jak na tych fotkach... wole takie bardziej pokręcone ; )
Jeszcze musisz zwrócić uwagę na to jakie są twoję włosy bo jeżeli masz np. jakieś fale czy tam kręcone to ci taka idealna fryzurka jak na tych zdjęciach nie wyjdzie no chyba że byś je prostował )
Hipokryta, serio? xD
Mi ta pierwsza zdecydowanie.
Tamta druga to jak już ktoś napisał artystyczny nieład, no i jeszcze ten kolor nadaje fryzurze mocniejszego akcentu ( takie jest moje zdanie ).
A pierwsza fryzurka to taka pasująca właśnie do lalusia, ktory spędza dwie godziny przed lustrem żeby jego włoski byly odpowiednio wyprostowane xD
_________________ Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce.
Ja najbardziej lubie u chlopakow takie zwykle, chlopiece wlosy. Ale jak juz to chyba pierwsza. Nie lubie jak chlopak prostuje sobie wlosy, farbuje i niewiadomo co jeszcze.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"