Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:30
Hmm ;] Pojechałam w te wakacje z chłopakiem (już byłym) naa Mazuryy ;P I wieczorami kąpaliśmy się w rzece nago ;] Uwielbiałam biegać po łąkach <jak mnie pan Bóg stworzył xD> czułam się wtedy lepiej niż jak byłam pierwszy raz w Energy xD
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."
Hmm ;] Pojechałam w te wakacje z chłopakiem (już byłym) naa Mazuryy ;P I wieczorami kąpaliśmy się w rzece nago ;] Uwielbiałam biegać po łąkach <jak mnie pan Bóg stworzył xD> czułam się wtedy lepiej niż jak byłam pierwszy raz w Energy xD
jak Adam i Ewa^^
Nie, nie chcę, nie lubię i nie będę. Poza tym nie mieszkam sama, nie sądzę żeby to się mojej rodzinie spodobało
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 21:41
hmmm... mi to różnicy nie robi jak jestem sam w domku to nie ma ograniczeń drzwi zamknięte nikt nie wejdzie a ja chodzę luźniej jak mi się podoba takie życie było by cacane tak żeby świat był jak u pierwszych ludzie , heh my chłopaki byśmy tylko podziwiali większa polowe świata:P:P
ale zazwyczaj jednak chodzę jak przystało na człowieka czyli minimum bokserki:P
a co do wstydu to nie wstydzę się sam przed sobą:P
Ja nawet w bieliźnie po domu nie chodzę.
Intymność to intymność.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 10:58
Hermenegilda napisał/a:
jak Adam i Ewa^^
Pierwotne instynkty ;]
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."
Ja nie widzę niczego niezwykłego w chodzeniu nago.
Po swoim domu często tak chodzę i ja i mój mężczyzna..
Żadne z nas się tego nie wstydzi, bo mieszkamy od pół roku razem, początkowo oczywiście były jakieś lęki i wstydliwości, ale szybko minęły. W domu rodzinnym nie cierpię tak chodzić, bo nigdy nie wiadomo kiedy i kto może wpaść.
Jeśli mam być szczera to mniej kłopotliwe jest dla mnie chodzenie nago, niż prezentowanie się w jakiejś wyzywającej bieliźnie- wtedy mam większego stresa.. nie czuję się naturalnie.
_________________ Miłość ma wpisane w siebie cierpienie. Nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. Przyjaźń – nie.
(J.L. Wiśniewski)