Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 15:36
Olla napisał/a:
Olla ma 163cm a Judi ile.?
No Judi ma 164cm na razie ale Judi może jeszcze urośnie troszkę
i Olla pewnie zresztą tez
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 15:42
Olla napisał/a:
Nie może tylko na pewno jeszcze tak te 3-4 cm wyciągniemy xD
Noo ale później to STOP
bo ja już więcej nie chcę
Bo modelka to ja nie chcę być, bo radzio jeszcze jakiś poemat wtedy o mojej karierze napisze
i wtedy to strach się bać
bo wiek modelki już mam wiec noo
That life has brought me here, where I am"
Nie może tylko na pewno jeszcze tak te 3-4 cm wyciągniemy xD
Noo ale później to STOP
bo ja już więcej nie chcę
Bo modelka to ja nie chcę być, bo radzio jeszcze jakiś poemat wtedy o mojej karierze napisze
i wtedy to strach się bać
bo wiek modelki już mam wiec noo
NO potem już STOP.! hehe
_________________ Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I...?
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 16:07
a co ma wzrost do uroku osobistego ? Pewnie,ze moze.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 17:48
Pani Agata napisał/a:
a co ma wzrost do uroku osobistego ? Pewnie,ze moze.
Dokładnie. Urok osobisty nie zależy od wzrostu, czy wyglądu, a raczej od zachowania i charakteru.
A jeśli dziewczynie naprawdę przeszkadza te " 150 cm", to butki z obcasem 15 cm i po problemie
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 17:51
Ja też jestem niska i w niczym mi to nie przeszkadza
zrost nic nie ma do atrakcyjności
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
_________________ "...Bakanie, popadanie w manię
Życie diametralnie inne niż to na ekranie..."
=-=-=-=-=-=-=-
"... ...kazda przemijajaca chwila jest szansa na nowy początek......"
=-=-=-=-=-=-=-
Biorą nas za ćpunów! zwykłe oczernianie...
=-=-=-=-=-=-=-
Ja zawsze miałem słabość do niskich dziewczyn sam nie wiem czemu może dlatego że małe jest piękne jak to napisał skylinegtr
Ale sądzę także że każda dziewczyna może być atrakcyjna bo wzrost tu nie gra roli.
_________________ "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz, a świat stanie się krainą marzeń twych"