nie jestem wysoka i chociaz czasmi chcialabym.. patrzac na modelki na fashion tv ale jednak nie.. wysokie dziewzyny to juz nie to samo co te nizsze slodkie i kochane
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 20:04
ja mam zaledwie 165cm. ;D
i On jest ze mną i kocha. ;D
i twierdzi że piękna jestem ^^ więc ja się jakoś zakompleksiona pod względem wzrostu nie czuję. xD
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 20:37
LeXz napisał/a:
No cóż, de gustibus non est disputandum, ale jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie wole niższe, takie filigranowe, mmm
haha. ;D wiesz co dobre ;* osobiście gdybym była facetem nie chciałabym mieć dziewczyny, która ubierając obcasy będzie albo niewiele ode mnie niższa, albo równa ze mną, a nie daj boże wyższa. ;x ;D
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
no to prawdopodobnie przebiję wszystkich-mam całe 157.5 cm.
jak na razie nie spotkałabym osoby,której by to przeszkadzało.
wiele razy słyszałam,że to własnie niskie i drobne dziewczyny najczęsciej wpadają facetom do oka:D
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 13:46
malutka1818 napisał/a:
co sądzicie o niskich dziewczynach ale naprawde niskich takich po 150???...
Moja mama ma 1,50 w kapeluszu.
Ostatnio mierzyła sie w butach i wyszło 1,51.
Okazało się jednak, że buty mają ok2,3 cm, więc na starośc jeszcze zmalała.
malutka1818 napisał/a:
mogą być atrakcyjne?
A czemu nie???
_________________ Poprawiajcie błędy w moich postach.
Małe jest piękne, a tak poza tym, to świetnie wygląda jak facet jest wysoki a dziewczyny taka mała Co się nie tyczy mnie, bo ja zawsze najwyższa z dziewczyn z klasy byłam (jestem)
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 12:58
A ja wlansie slyszalam ze wysocy faceci wola niskie dziewczyny... a wiecie dlaczego? bo glowy kobiet koncza sie na wysokosci nosa facetow i tak jakby zapach kobiety przyciaga ich
Ja tam jestem niska (160cm) i zawsze mialam chlopaka powyzej 180
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 13:11
bellamuerte napisał/a:
ponad 180 cm wzrostu dla panienki - to już trochę przesada.
moja przyjaciolka ma 183
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
a mi to nawet pasuje:jeśli dziewczyna jest niższa od chłopaka to mi sie bynajmniej wydaje że to plusik dal nie bo czuje sie bezpieczniej.Aczkolwiek jakieś tam wymogi bym miał:tak z 1,65-1,70m musi mieć :]
ja zawsze powtarzam "male jest do kochania a duze do wieszania firanek" i nie wiem jak u pozostalych wyyyyysokich facetach ale ja mam slabosc do niskich kobiet... sa taaaakie slodkie ;D
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"