Mi tam niskie dziewczyny pasują, bo sam nie jestem za wsyoki (176cm)
_________________ "And That's the bottom line cause Stone Cold Said So !" Stone Cold
"Rest in peace" Undertaker
"If you smell what the rock is cooking " The Rock
A ja mam 157 wzrostu... Najniższa z klasy jestem xD Ale zapominam o tym, no czasami jak jestem w gronie wysokich koleżanek to mi troszkę przeszkadza... ale mam nadzieję, ze jeszcze podrosnę xD
_________________ "Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie Miłości - ona zawsze wyjdzie nam naprzeciw. I nas wybawi." Paulo Coelho
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 11:16
Własnie niskie kobiety mi się najbardziej podobają, są słodkie, niewinnie wyglądają, ogólnie kochane. Nie przepadam za wysokimi kobietami (może dlatego, że sam mam zaledwie 170 cm, co mi osobiście nie przeszkadza. Bądź, co bądź małe jest piękne, szczególnie jeśli chodzi o kobiety
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 21:04
forunata napisał/a:
KURDUPLE.Mózg w niedalekiej odległości od pewnej części ciała.
Naprawdę ambitne, Twój poziom treści postów jest oszałamiający, z całym szacunkiem weź pisz normlane posty
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
Tak są prawdziwe że hej ! Są prawdziwe jak moja kupa w krzakach niedaleko Skarżyska Wybaczcie mi, dordzy userzy ale starałem się dostosować do poziomu mojego przedmówcy (czyt. pokemona)
Alexa- No napewno mam dopiero 14 lat
_________________ "And That's the bottom line cause Stone Cold Said So !" Stone Cold
"Rest in peace" Undertaker
"If you smell what the rock is cooking " The Rock
No to ja chyba jestem naj mniejsza z tego towarzystwa tutaj
Ja mam nie całe 150 Czasem chciała bym byc wieksza, ale ogólnie nie przeszkadza mi to. Mam nadzieje, ze jeszcze urosne chociaż moja mam też jest niska
Małe też jest piękne (o kobietach mówię), każda dziewczyna ma coś w sobie
Ja osobiście wole takie niższe ode mnie (mam: 189cm wzrostu) ale też nie za dużo tak ze 25cm mniej max.