Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 19:58
Eve, mozna wiedziec co chcesz sobie poprawic?
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 20:05
Jeśli ,ktoś chce to niech robi sobie operacje ...nic do takich osób nie mam i specialnie się nie dziwie . Tylko jak jedną rzecz sobie zoperujesz to później będziesz chciała następną i następną
A jak słyszysz komentarze na temat swojego nosa to naucz się na nie odpowiadać ,a nie tylko przez czyjąś opinie będziesz coś w sobie zmieniać.
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 20:54
Eve napisał/a:
pozatym akceptuje się taka jaka jestem.
Widac nie bardzo skoro chcesz coś w sobie zmieniać.
Eve napisał/a:
Zawsze chciałam być modelką
Ta ....wielkie marzenia małych dziewczynek .....
Powiem ci tak .... zostaniesz modelką ,pocieszysz się przez 3 miesiące ,za jakiś rok będziesz miała dosyć bo będzie jedno miasto (niekoniecznie blisko twojego domu) z którym będziesz miała stały kontakt ...tzn w jednym dniu zadzwonią i jedzieszzzz. Będziesz traktowana przedmiotowo i nie raz napłyną ci łzy do oczu.Nie dajesz sobie rady jak ktoś komentuje twój nos ...a tam będzie ,,za gruba , za małe oczy , za duży tyłek , nie takie usta , zły łuk brwi''
Miomo wszystko powodzenia
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
-no i moge jeszcze tolerowac gdy ktso np. ma kompleksy na punkcie duzych uszow czy np malego biustu
ale operacja na zmarszczki i takie tam-masakra
Mówisz tak bo ze zmarszczkami nie masz jeszcze problemu. Ale wiesz co to jest syndrom ryczącej 40? Podejrzewam że twoja mama jest bliska tego okresu(lub go przechodzi) zapytaj mamy czy nie chciałaby usunac sobie zmarszczek. Poza tym zmarszczki można likwidować na różne sposoby (zabiegi kosmetyczne), nie wiem czy w tym przypadku jakaś operacja jest konieczna.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY