Nom ja też mam troszke piegów i nie wyobrażam sobie mnie bez nich tylko ze ich prawie w ogóle nie widac, ale niestety już mi niedługo całkiem znikna moja Mama miała piegi w dziedciństwie i moja babcia i teraz żadna nie ma i ja tez już niedługo nie bede miała jestem tego pewna bo i nawet nie jestem ruda wiec nie zostaną Bede nawet tesknić troszkę za nimi
_________________ '' Zycie jest po to By z Niego Korzystać ''
Piegi dodają uroku.Zobacz ile ma piegów p.Dowbor-dziennikarka z telewizji,a jak ślicznie wygląda mimo,że ma już swoje lata.Pokochaj swoje piegi,nie każdy je może mieć.
Piegi,piegi...Też mam pare,na nosku i policzkach...Bardziej podobają mi się pieprzyki(czarne mm:) )
Można powiedzieć,że są sposoby,ale nie na kompletne pozbycie sie piegów...Można sprawić,że będą mniej widoczne,np opalając się(może na początku będzie ich więcej,później "wtapiają"się w opalenizne)...Można jeszcze pić soczki marchewkowe regularnie,wtedy stajemy się pomarańczowi,więc piegi mniej widać:P Słyszałam tam jeszcze o różnych plastrach,które niby wyrównują koloryt cery,sprawiając,że piegi bledną,ale to chyba nic pewnego.
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 13:50
Nawet ładnie wyglądają jak ma się jasne włosy i niebieskie oczka wtedy są spoko.
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?
ja mam trochę, szczególnie latem.
Jest mi z tym ok . Mi się wydaje, że dodają takiej... radości do twarzy
_________________ Smoking and drinking and dancing and kissing
And selling and swelling and telling good stories
Just scoring and screwing and whoring ignoring
And talking and talking and saying nothing
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 12:50
Piegi?? Fajna sprawa, ale mało , bo jak ktoś ma na całym ciele to dziwnie to wygląda Mam na nosie kilka heh A co do pieprzyków to... mam na całym ciele, szczególnie na szyi ale odziedziczyłam po tacie ciemną karnację i chyba dlatego je posiadam