Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:12
kasiola napisał/a:
ludzie mi mowia ze dodaja mi "urody".. jasne
kasiola, ale piegi na prawdę dodają do urody.
...przynajmniej w niektórych wypadkach. To jest jak kolor oczu / włosów / kształt nosa i długość uszu. Trzeba oceniać wszystko w całości. Pokaż swoje zdjęcie, to ocenię.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 15:16
A Judi ma piegi tzn tak troszkę i na policzkach kilak takich b. wyraźnych
i ja b. lubię te moje niektóre piegi
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 13:19
A ja mam troszkę piegów. Szczerze to ich troszkę nie lubię xD To chyba dlatego, że oglądam je na co dzień i mi się już znudziły xD Myślałam, że mnie oszpecają, ale jak mi kiedyś mój kolega powiedział, że podobają mu się dziewczyny z piegami to zaczęłam bardziej lubić swoje piegi
Cóż, przyzwyczajam się już, że w lecie mi wyskakują
Iza napisał/a:
a jakies domowe sposoby na pozbycie sie piegow?
Czytałam, że nakładanie soku z cytryny pomaga
Są też w aptekach takie kremy, czy maści (nie wiem dokładnie) wybielające.
Ale do końca piegów nie da się usunąć Można tylko sprawić, że będą mniej widoczne
Niektórym piegi schodzą z wiekiem Np. mój tata miał w dzieciństwie piegatą całą twarz, a teraz nie ma ani jednego piega
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
jasnowłosa dziewoja, zielone oczy i pare figlarnych piegów
mówisz o mnie? włosy mam jasne tzw w 5 kolorach [pozdreślam że naturalnych nie farbowałam nigdy] mam odcień bvlond jasny odcień blond ciemny odcień rudego jasnego, odcień rudego ciemnego, i pod spodem jasny brąz także masakra , kiedyś mi sie strasznie nie podobały ale teraz wiem ze nie zafarbuje ich... zielone oczy mam, i piegi na nosku zchodzące lekko na policzki...
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Wiek: 18 Dołączyła: 16 Sie 2007 Posty: 42 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 20:51
Heh ja też mam piegi, i w sumie za nimi nie przepadam Czytam tu wiele komentarzy osób, którym piegi się podobają i pytam "Ludzie, gdzie Wy się podziewacie?!":D [szczególnie chłopacy] W moim otoczeniu chyba nie ma takich osób... Mam wrażenie, że przez te piegi, ludzie nie zaliczają mnie do ładnych dziewczyn ... I pewnei dlatego "ich" tak nie lubię...
_________________ "I zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz."
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 22:58
roxanne90, ja mam piegi. Chłopak. I co?
Piegi... teraz trudno je nazwać piegami, bo są to takie szczątki pozostałości... Niemal tylko w górnej części nosa i pod oczami... Ale są! Moje! O!
Mi tam one nie przeszkadzają, a nawet bym powiedział, że trochę urozmaicają wygląd. Co mnie to, co myślą inni...? Nie zwracam uwagi na ocenę przypadkowych osób, a osoby, na których uwagę zwracam są osobami na tyle wartościowymi, że nie zwracają uwagi na takie pierdoły.