Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 17:36
OnlyLove napisał/a:
Tylko, że moja szkoła posiada szafki, przez co nie musze nosić podręczników
Taaa! Moja szkoła też posiada szafki. I co z tego? I tak już w październiku ogołocono moją koleżankę ze wszystkich książek, zeszytów, stroju na wf i kroniki klasowej.
Noszę plecak. Wygodniej, szybciej, więcej się rzeczy mieści i w autobusie jakoś lżej.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Zdecydowanie plecak, do szkoły, na ognisko, na basen, na rower, zawsze plecak. Czasem mam ochotę na torbę, ale takiej ładnej nie posiadam
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Ja zazwyczaj plecak. Wygodniejszy i zdrowszy. Torba - tylko jak mam naprawdę mało do zabrania. Troszeczkę odbiegnę od tematu, ale co tam. Wkurzają mnie laleczki, które noszą torebeczki takiej wielkości, że ja bym tam piórnika nie zmieściła. W tej torebeczce mają tylko komórkę, perfumy, mp3, ewentualnie jakąś kartkę i długopis. A później taka laleczka lata po klasie, żeby porzyczyć książkę, bo nauczycielka będzie sprawdzać. To ja się męczę i noszę ksiązki (przynajmniej połowę), a tamta tylko porzycza, żeby nie nosić. Aż się zbulwersowałam! Wracając do tematu. Ta torba, którą pokazała OnlyLove bardzo fajna.
_________________ Życie jest piekne jak noc w Bangladeszu
Tak jak powiedziała may.
Tyle że ja mojej wielkiej torby nie lubię jakoś tak bardzo napchanej.
Ale i tak wolę torbę.
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Na codzień do szkoły noszę plecak. Wyjątkiem jest wtorek kiedy mam 2 lekcje i nie chce mi się tachać wielkiego plecaka. Do liceum myślalam o zakupie torby ale lekarka mi truła że mam tak krzywy kręgosłup że chyba zdecyduję się na plecak. Fajne widziałam w House, Cropp'ie i w Campusie
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 19:11
Plecak. Kiedyś nosiłam torbę, ale teraz się nie mieszczę.
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."