Nie podobaja mi siê faceci którzy farbuj± w³osy i robi± sobie jakiekolwiek pasemka
Daj jakie¶ argumenty dlaczego Ci siê nie podobaj±? Tylko nie pisz, ¿e to wygl±da pedalsko bo to dla mnie jest ¿a³osny argument.
Jakie argumenty? Gust to gust, nie ma co argumentowaæ.
Mi te¿ siê nie podobaj±, chyba ze by wygl±da³y jakby siê same zrobi³y od s³onca (ostatecznie)
_________________ Dziekuje Panie ¿e mieszczê siê w standardzie,
¿e nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi da³e¶ marn± mysi± wiarê. Przeczuwam klêske ju¿ na wstêpie...
Dziêkujê Panie ¿e mieszcze siê w szeregu.
Za ¶redni wzrost, letnie cia³o
Lecz czemu dumy po¿a³owa³e¶ Panie.
Kolana piek± od klêkania... HEY
Pomóg³: 11 razy Wiek: 18 Do³±czy³: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Sk±d: Od mamy
Wys³any: Czw Sie 28, 2008 08:13
Agentka napisa³/a:
Cytat:
Gust to gust, nie ma co argumentowaæ.
I o gustach siê nie mówi, ale trzeba mieæ uzasadnienie dlaczego to mi siê nie podoba.
Hmmm.... pomy¶lmy. Tak, bo to pedalskie. ¯a³osny czy nie, ale jest.
Wys³any: Czw Sie 28, 2008 08:17
I jako bonus czerniak .
„Tak wiêc trwaj± wiara, nadzieja, mi³o¶æ - te trzy: z nich za¶ najwiêksza jest mi³o¶æ.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tucz±ce, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Go¶æ Mam co¶ dla Ciebie! Klik!
Mi siê pasemka u ch³opców nie podobaj±, bo wygl±daj± niekorzystnie w nich.
Chocia¿ zdarzaj± siê wyj±tki.
Ale generalnie nie przepadam za blondynem z br±zowymi pasemkami lub szatynem z blond pasemkami.
S±dzê, ¿e dziewczyny lepiej wygl±daj± w pasemkach.
_________________ Wszystko co czarnobia³e w cz³owieku jest piêkne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest bia³e.
To czyni go wyj±tkowym. W duszy ka¿dego z nas biel miesza siê z czerni±. Zale¿nie od sytuacji. Wolê byæ czarnobia³a.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .