Wys³any: Nie Sie 03, 2008 09:35 Pomalowane w³osy u ch³opaka
Co my¶licie gdy widzicie chlopaka z pomalowanymi w³osami, nie chodzi mi o calo¶æ, mam na my¶li takie pasemka, jakie kolory najlepiej wygl±daj± po³±czone ze sob± ?
Pomog³a: 19 razy Wiek: 18 Do³±czy³a: 12 Sie 2007 Posty: 941 Sk±d: bierze siê mi³o¶æ?
Wys³any: Nie Sie 03, 2008 12:10
Natura najlepsza
_________________ Jaki dzieñ w moim ¿yciu by³ najpiêkniejszy?? To nie by³ dzieñ, to by³a noc. xD
Oska [Usuniêty]
Wys³any: Nie Sie 03, 2008 12:16
Wizzard napisa³/a:
Ja my¶lê "peda³" ewentualnie "emo".
o,
mo¿e bardziej rozbudowana wypowied¼?//Mroczna Sadystka. // To ju¿ przesada!!! je¶li my¶lisz ¿e mo¿esz sobie tutaj jaja robiæ to jeste¶ w b³êdzie. ost.
Patryk392
Póki cz³owiek m³ody, nie ma co kombinowaæ przy kolorze w³osów - takie moje zdanie.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Troche bez sensu. Juz lepiej jak ca³e w³osy pofarbuje. Moim zdaniem pasemka s± zarezerwowane dla dzieczyn.
Ja bym jeszcze zwêzi³a. Psemka (a raczej baleja¿) zarezerwowane s± dla kobiet po czterdzistce.
Moje zdanie. Raz w ¿yciu widzia³am go¶cia któremu dobrze by³o z pomalowanymi w³osami (mia³ jasne koñcówki które im wy¿ej tym przechodzi³y w ciemniejszy blond). Reszta co dane mi by³o zobaczyæ to pora¿ka, lepiej nie eksperymentuj.
_________________ Dziekuje Panie ¿e mieszczê siê w standardzie,
¿e nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi da³e¶ marn± mysi± wiarê. Przeczuwam klêske ju¿ na wstêpie...
Dziêkujê Panie ¿e mieszcze siê w szeregu.
Za ¶redni wzrost, letnie cia³o
Lecz czemu dumy po¿a³owa³e¶ Panie.
Kolana piek± od klêkania... HEY
Pomóg³: 1 raz Wiek: 15 Do³±czy³: 15 Lip 2008 Posty: 177 Sk±d: Terra Incognita
Wys³any: Sro Sie 06, 2008 12:27
Jak widzê ch³opaka z pomalowanymi w³osami, to s±dzê i¿ jest on pewn± czê¶ci± od roweru.
U nas w szkole dwóch czy trzech ziomków przemalowa³o w³osy na blond i teraz wszyscy siê z nich ¶miej±.
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy... MERCEDES-BENZ
"Czy ty wiesz, ¿e pozory czêsto myl±?
Ludzie przed byle gównem czo³a chyl±"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .