forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Rap.
Autor Wiadomość
NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 16:45   

maybachmaster napisał/a:
Cytat:
uslyszysz, jak np w Wojewódzki pytanie " Czy jestes wzorem do nasladowania?" Odpowiedz ze strony Peji jest bez zastanowienia: "nie" wiec nie trzeba byc takim jak twoj idol.

I Ty poleciałeś na te czysto komercyjne zagrania ?
Cytat:
A tego to juz kompletnie nie zrozumiales :| Wg mnie pop nic za soba nie niesie glebszego, choc fan popu mi zaprzeczy i wcale sie nie zdziwie. A jesli skejt jest prawdziwy to nie slucha popu, przynajmniej Ci ktorych ja znam nie sluchaja. Pewnie Twoi koledzy skejci sa tacy tylko z wygladu.. no ale to juz inna sprawa.

Skejci nie wywodzą sie z rapu ani HH.Tylko z punk rocka ;)
Cytat:
Ja tego tez za bardzo nie skomentuje. Jesli nie wiesz to HH to kultura ! A ona dzieli sie na:

Jak kultura HH wygląda tak jak ty to nadal nie wierzę w to iż to kultura ;)

Ehe... Tylko wiesz, sa ludzie ktorzy mowia wprost co im lezy na sercu, do takich ludzi nalezy np Peja i nie sa to komercyjne zagrania. Zreszta, co ty o nim wiesz...

A nie interesuja mnie skejci, niech sie nazwet wywodza z disco, mnie interesuje rap jako czesci HH. Taniec, Dj itp mnie nie interesuje :/

Ty nie znasz sie na HH ale wiesz wiecej niz najlepsi sluchacze tej muzyki, wiec nie wiem po co ta rozmowa, skoro znowu wyjedziesz z jakims 'inteligentym tekstem' ktorym myslisz ze mnie zgasisz... jesli nie interesuje Cie rap, ktory jest CZESCA KULTURY HIP-HOPOWEJ to nie wiem co robisz w tym temacie. Zapraszam na strony temu poswiecone, zapoznanie sie z tym , posluchanie prawdziwego, nie komercyjnego wykonawcy, nie legali (nie wiesz co to jest, ale spokojnie, dojdziesz wkoncu nawet do tego) a potem zapraszam do rozmowy o tym ;)

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 16:48   

Cytat:
Ehe... Tylko wiesz, sa ludzie ktorzy mowia wprost co im lezy na sercu, do takich ludzi nalezy np Peja i nie sa to komercyjne zagrania. Zreszta, co ty o nim wiesz...

Racja, co ja o tym wiem.Wychowałem sie w bogactwie, plazmy mi wylewają sie przez okno, bo nie mam ich gdzie pomieścić.Mercedesy w garażu sie nie mieszczą.ehhh trudne życie....
Cytat:
Ty nie znasz sie na HH ale wiesz wiecej niz najlepsi sluchacze tej muzyki, wiec nie wiem po co ta rozmowa, skoro znowu wyjedziesz z jakims 'inteligentym tekstem'

No, i wreszcie mi przyznałeś rację.Więc teraz zakończ :D
Cytat:
nie legali

Nie wiem , bo jak wcześniej napisałem przelewa mi sie bogactwo w domu i nie legali nie kupuje... xD

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 16:59   

chłopaki o gustach się nie dyskutuje , jeden woli to drugi tamto ;) to sie nazywa tolerancja więc może sie już rozejdziecie ?? ;) czy bedziecie sie gryźć jak martusia z banicją ?? :DD

NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 16:59   

maybachmaster napisał/a:
Cytat:

Racja, co ja o tym wiem.Wychowałem sie w bogactwie, plazmy mi wylewają sie przez okno, bo nie mam ich gdzie pomieścić.Mercedesy w garażu sie nie mieszczą.ehhh trudne życie....
Cytat:
Ty nie znasz sie na HH ale wiesz wiecej niz najlepsi sluchacze tej muzyki, wiec nie wiem po co ta rozmowa, skoro znowu wyjedziesz z jakims 'inteligentym tekstem'

No, i wreszcie mi przyznałeś rację.Więc teraz zakończ :D
Cytat:
nie legali

Nie wiem , bo jak wcześniej napisałem przelewa mi sie bogactwo w domu i nie legali nie kupuje... xD

1.Nie wiem jak sie wychowałes. Ale widze ze masz jakis kompleks bo probujesz uswiadomic innym ze znasz sie na czym na czym sie nie znasz..

2.Niestety nie zrozumiales tego tekstu po raz ktorys juz...

3. Pierwsze slysze, zeby nie legale sie kupowalo.. moze w tym rodzaju muzyki co ty preferujesz ;)

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:02   

Cytat:
1.Nie wiem jak sie wychowałes. Ale widze ze masz jakis kompleks bo probujesz uswiadomic innym ze znasz sie na czym na czym sie nie znasz..

Ja tylko o mercedesach chciałem :(
Cytat:

3. Pierwsze slysze, zeby nie legale sie kupowalo.. moze w tym rodzaju muzyki co ty preferujesz ;)

Ironii to Ty chłopcze nie rozumiesz ;)

NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:04   

maybachmaster napisał/a:
Cytat:

Ja tylko o mercedesach chciałem :(
Cytat:

Ironii to Ty chłopcze nie rozumiesz ;)

Kultury Hip-Hopowej to ty dziewcze nie rozumiesz i juz nie zrozumiesz raczej... :P

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:06   

Cytat:
Kultury Hip-Hopowej to ty dziewcze nie rozumiesz i juz nie zrozumiesz raczej... :P

Leżę na podłodze i zwijam się ze śmiechu :P I kultury pejowej nie zrozumiem...przykro mi :(
Może hip-hopową tak xD

Hipokryta
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:07   

Szanuj subkulturę hip hopową, jak matkę swoją !

NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:19   

"Rozmowa z debilami. Najpierw sprowadza Cie do swojego poziomu a potem pokonaja intelektem." - Tak krotko opisze 'dialog' z wami dwoma, wielkimi znawcami HH i rapu.

Hipokryta, brawo. Nabiles pare postow do kolekcji. Warto dodac ze bez sensu kazdy, ale widac, ze wiecej z siebie nie dasz rady wyciagnac. Powodzenia w zyciu...

Nie wiem co to kultura 'pejowa' ? Znowu miales nadzieje ze zgasisz kogos tym postem ? Tak jak kolega Hipokryta? Zauwazylem ze do Ciebie nie dociera to ze ktos moze sluchac Peji i Slums Attack, WWO czy Paktofoniki, o ile wiesz o czym teraz pisze.. wróc! na pewno wiesz, przecierz ty sie znasz na wszystkim, przepraszam panie doskonaly. Sa tylko fani Peji, ja do nich naleze, i widac masz z tym problem, bo nie rozumiesz tego jak mozna sluchac muzyki o tym co jest, bylo i bedzie. O tym co otacza nas w naszej pieknej 4 RP. Wybacz, ale rozmowa z Toba jest tak interesujaca jak z Hipokryta. Oboje wiecie gowno o tej muzyce i mozecie sobie podac reke i zgodnie stwierdzic jacy to jestescie wszystko wiedzacy ;) Pozdro dla ludzi normalnych ;)

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:25   

Cytat:
mozecie sobie podac reke i zgodnie stwierdzic jacy to jestescie wszystko wiedzacy

Niestety poszedł :(
Cytat:
Pozdro dla ludzi normalnych ;)

Dzięki, ale Ty z tego nie skorzystasz.
Ps.Miło mi :crazy:
Cytat:
na pewno wiesz, przecierz ty sie znasz na wszystkim, przepraszam panie doskonaly.

Dziękuje.Jakoś głupio się czuje jak tyle komplementów mi sadzisz. ;)
Ale wróćmy do tematu.

ReSpeCt 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:35   

Zajebistyyyy :) Ja sie tak ubieram full cap, szerokie buty :) luzne spodnie , bluzy i t-shirty o rozmiar wieksze normalniee bajka :)

NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 19:54   

ReSpeCt napisał/a:
Zajebistyyyy :) Ja sie tak ubieram full cap, szerokie buty :) luzne spodnie , bluzy i t-shirty o rozmiar wieksze normalniee bajka :)

No i to jest człowiek normalny ;D Respect dla ReSpeCt xDD Pozdro :P i na dodatek Lech, nie no szacuneczek :)

maybachmaster

Chyba popadasz w samozachwyt... Ale jestem tolerancyjny i rozumiem twoje ułomnosci ;)

A nie mamy do jakiego tematu wrocic. Nie bede z Toba rozmawiac o kulturze HH jesli sie na niej kompletnie nie znasz ;) Kompleksy masz, ale od tego jest dział Nasze uczucia czy cos... Moze mama Cie nie przytulała, nie wiem, ale mozesz to sobie tak tłumaczyc, mimo tego, robisz z siebie totalnego kretyna, moze Tobie takie zachowanie imponuje... ale chyba tylko Tobie.

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 20:31   

Cytat:
A nie mamy do jakiego tematu wrocic. Nie bede z Toba rozmawiac o kulturze HH jesli sie na niej kompletnie nie znasz ;) Kompleksy masz, ale od tego jest dział Nasze uczucia czy cos... Moze mama Cie nie przytulała, nie wiem, ale mozesz to sobie tak tłumaczyc, mimo tego, robisz z siebie totalnego kretyna, moze Tobie takie zachowanie imponuje... ale chyba tylko Tobie.

Gratuluje, wyrzuciłeś to wszystko z siebie dzieciaku z blokowiska.Tego trzeba ci było.Nie ma to jak dać dowartościować zioma peji, joł pis ziomasssss :peace:

NightMare
Początkujący
Bliski dla bliskich

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 21:01   

maybachmaster napisał/a:
Cytat:

Gratuluje, wyrzuciłeś to wszystko z siebie dzieciaku z blokowiska.Tego trzeba ci było.Nie ma to jak dać dowartościować zioma peji, joł pis ziomasssss :peace:

Boze ! Wkoncu w czym sie pomyliłes ! Nie jestem z blokowiska ! Jakas anomalia, Pan Wszechwiedzacy sie pomylił!

A te teksty w stylu "joł ziomas pis" itd to swiadcza o twoim niskim intelekcie i braku szacunku dla ludzi ktorzy obrali taki tryb zycia a nie inny.

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 25, 2008 21:04   

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: Co sądzicie o podartych dresach?

Odpowiedz do tematu