maybachmaster, powiedz sam, czy nie masz takiego wrazenia jak widzisz kolesia z krokiem w kolanach, ze moze nie zdazyl do toalety i se nakupcial w gacie ??
maybachmaster, powiedz sam, czy nie masz takiego wrazenia jak widzisz kolesia z krokiem w kolanach, ze moze nie zdazyl do toalety i se nakupcial w gacie ??
Czyli rozumiem ze jak ktos ma taki krok to znaczy ze nakupciał i ze kazde spodnie sie robia odrazu o 10 numerow za duze ?
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1851 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 23:05
Cytat:
Zabiłeś mnie tym tekstem a zarazem przejrzałeś
A tak po za tym nie mam nic do stylu ubierania się "luźno" aczkolwiek bez przesady.Jak widzę iż kolesiowi widać gacie do połowy to mi sie źle robi
_________________ Na końcu wszystkiego...
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 09:11
maybachmaster napisał/a:
A tak po za tym nie mam nic do stylu ubierania się "luźno" aczkolwiek bez przesady.Jak widzę iż kolesiowi widać gacie do połowy to mi sie źle robi
A jakby dziewczynie było widać stringi do połowy, to byś nie protestował zboczku.
maybachmaster masz jakies kompleksy?? To idz do psychologa! Nie pasi ci cos to sie nie udzielaj na forum to pojebany dzieciaku neo ! Mamusia kupila internet i odrazu szpanujesz ! Jak cos ci nie pasi to wyskocz cwaniaku ! To ze my sie ubieramy w "luzne" spodnie to [automat-cenzura] nie znaczy ze mamy nasrane ! A jak ty ubierasz np spodnie tzw rurki to my sie nie plujemy tylko ty masz jakis problem ! powinienes raz pozadnie dostac po ryju i nie bedziesz juz szpanowac!
Musialem przeklinac bo inaczej nie moglem tego ujać !! ZAL MI CIEBIE !!
A jak widzisz kogoś w "rurkach" to nie wydaje Ci się, że zostały kupione w lumpexie, gdzie wcześniejszy właściciel oddał je bo skurczyły się w praniu? - MA TO JAKIś SENS PRZEKOMARZENIE SIE KOGO STYL UBIERANIA JEST LEPSZY?
Jak dla mnie - beznadziejny absolutnie zidiociały styl ubierania się ;p Ale muszę przyznać, że niektórym jest w tym do twarzy i naprawdę widać, że dla nich to nie są tylko zwykłe ciuchy i chęć poszpanowania przed kolegami/laskami, ale i jakaś "filozofia życia",lol.
Jednakże czarnym rapującym pustogłowom poobwieszanym kilogramami łańcuchów w asyscie 2 gorących lasek i 2 przerośniętych goryli (staje mi przed oczami reklama Maxi King xd), mówię stanowcze - nie.
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 20:00
Hip-hop to nie jest żadna pieprzona moda, to trzeba czuć - być w tym i ogarniać to
[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 21:05 ] maybachmaster, opanuj się - w końcu MOD powinien dawać przykład.