Przeczytałam kilka stron Waszych wypowiedzi i powiem Wam,że jestem naprawdę zdziwiona.
Nie spodziewałam się,że skejci kojarzą Wam się z szerokimi spodniami z krokiem za kolana,z bluzami XL i lansem pod blokiem.
Sama znam dużo skate'ów i mogę Was zapewnić,że na tym ich życie nie polega.
To są chłopacy,których łączy jedna,wielka pasja - deska.
A ich styl nie jest do końca ustalony.Na desce widziałam już gothiców,metalowców,plastików,pozerów,hip-hopowców,a nawet ostatnio emo-skate'ów.
Większość skate'ów to są zwykli chłopacy,którzy zazwyczaj mają dłuższe włosy,szerokie buty,zabawne i firmowe t-shirty,a rurki czy szerokie spodnie to inwidualna sprawa.
I wcale nie jest tak,że każdy MUSI tak wyglądać.
Po prostu tak się dobrze w tym czują.
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 16 Cze 2008 Posty: 52 Skąd: Peru
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:31
Większość tzw. skejtów, których znam jest spoko.
Ale niektórzy czują się lepsi, bo chodzą w luźniejszych spodniach i mają czapkę bejsbolówkę.
Tacy typowi szpanerzy.
_________________ ` ... Pamiętasz o co walczyłeś, co mocno kochałeś, czego nienawidziłeś? ... `
Ryba przeczytaj post Atlanta ona ma racje.
A co to tych twoim skate'ow to zdaje mi się że pomyliłaś ich po prostu z Hip-Hopcami
_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Jezu, Atlanta ! Dzięki Bogu [w którego nie wierzę z resztą], że tacy ludzie jeszcze istnieją.
Ludzie, jak chcecie o czymś napisać, to złapcie się za głowę najpierw i sprawdźcie, czy w ogóle wiecie o czym piszecie.
Skate - ktoś, kto jeździ na desce czy rolkach, Nie ma żadnego określonego stylu, bo na desce przecież może jeździć każdy! Chyba, że masz krzywe nogi, to sobie odpuśc, ale tak to raczej nie ma ograniczeń ; p
Luźne spodnie, koszulki i inne duperele, to domena ludzi związanych z hip-hopem. i hip-hop to nie rap - nie mylic.
Teraz, jeżeli chodzi o luźne rzeczy - sam się tak ubieram i jest k***a zajebiście! Luźne ma moc i koniec. Nie wiem, co za debile wiążą to z "HWDP" i "JP", jak sie nie wie o czym sie mówi, to gęba w knebel i siedzieć cicho. Wole mieć "gówno w spodniach" jak niektórzy poetycko stwierdzają, niż żeby mi jaja gniotło.
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 233 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 17:17
mi sie nie podobają:( mam inny styl... jestem elegancka i jakby to wygladało jakbym miała takiego chłopaka? loool
ale o gustach sie nie dyskutuje, ogolnie mi nie przeszkadzają ale nie widze takiego u siebie przy boku
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie