Idziesz do kobiety ktora stoi za lada i mowisz ze masz miesiaczke, wypelniasz formularz ona sprawdza i ci doradza na ile min mozesz isc i jakich kos. uzyc.
I pewnie wszystko na własną odpowiedzialność. Lampy niestety są te same, tyle cię może uratować, że krócej tam siedzisz.
izunia0092 napisał/a:
Schiza napisał/a:
Blada dziewczyna wyglada ładnie, nie opalona.
opalona jest sliczna, nie to co biala
Haha i tak możecie się kłócić latami. Jak dla mnie jednak Schiza ma wiele racji. Jeszcze kiedyś to kobieta z cerą białą jak mleko była tą piękną i urodziwą. Opalenizna była przypisywana kobietom pracującym fizycznie, chłopkom.
Wszystko się zmienilo przez Coco Chanel w 19__ któryms tam roku, kiedy to słynna projektantka wypromowała opaleniznę. Dzięki niej stała się ona modna w wyższych sferach.
Tak odemnie opalenizna ok, ale nie przesadzona, dziewczyny z pomarańczową czy jakby okopcną skórą wyglądają brzydko. Lekka opalenizna jest ładna, jednak szlachetniej bieli skóry nikt sobie od tak zafundować nie może (chyba że przez operację jakąś jak M.Jacson), albo jest albo jej nie ma.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
A ja chodzę i jest ok, tak średnio 1-2 razy w tygotniu tam bywam i cieszę się ładną opalenizną.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 11:22
Ja nie chodzę na solarium, bo mam oliwkową karnacje, także nawet w zimę jestem nieco "bardziej opalony" od innych ;]. A tak ogólnie to tylko plaża.Solarium? Nigdy tam nie wszedłem do środka, a do tego łóżka to nawet w najgorszych snach nie wejdę.Solarium bardziej niszczy skórę, niż opalanie się na normalnym słońcu.
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 11:54
Nie lubię solar, głównie przez to, że większość z nich jest słabo rozwinięta intelektualnie.
Nie chodzę Nie lubię się opalać (ale lubię być opalona ), jak coś to wolę się na plaży plażować plus koniecznie dostęp do wody, inaczej strasznie się męczę. Grunt to żeby nie przesadzić, jak ze wszystkim
malina;) [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 12:59
Bylam raz czy 2 ale na tym sie skonczylo.
A jezeli chlopak ma taka potrzebe opalenia sie to jestem za.
(zawsze mozna zwalic ze to przez slonce;) pod warunkiem ze to bedzie w lato)