A ja wole od czerwonej torebki srebrna.
Czarne rurki, srebrne balerinki tez fajnie wygladaja.
Juz nie modne jest dobieranie butow do paska i torebki, chociaz w niektorych przypadkach fajnie to wyglada.
Tak, lubie rurki
_________________ Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 494 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 17:50
Monique napisał/a:
ja tam kupuję co mi się podoba anie to co jest akurat modne...
Zgadzam się z tym. Trzeba być sobą, a nie przebierać się w aktualnie modne ubrania.
Mam dwie pary rurek i jestem z nich zadowolona. Żałuję, że dopiero zimą odważyłam się je kupić. Wczesniej myślałam, że jestem do nich za gruba, ale jadnak sie myliłam.
A połaczenie rurki+balerinki jest ok. Mi odpowiada.
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 18:17
złotych dodatków nie lubie. a rurki i baleriny - jak najbardziej. ale wole rurki i trampki, mój ulubiony zestaw choć w lecie raczej nosze baleriny i rurki do tego, bo zwyklych spodni raczej nie lubie
[ Dodano: Pon Mar 24, 2008 18:18 ]
Królewna napisał/a:
Kolejna fajna rzecz ,która zrobiła się przereklamowana ....
dla mnie to nic nie znaczy, ze została przereklamowana. nie lubie byc modnie ubrana, bo to nie jest oryginalne, a rurki nosze bo mi sie podobaja
_________________ Zorza śmierci opromienia wszystko czarem nostalgii.
Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy.
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 263 Skąd: krk
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 18:27
niestety ja sylwetki dobrej na rurki nie mam ;( ale podobaja mi się ;D balerinki-mam już dwie pary złote i srebrne gazdzety jakos mi sie nie podobają, chyba ze sa to napisy na bluzkach albo kolczyki
moda powraca poprostu!
Żółte balerinki, granatowe rurki jakaś szara, czy tez zielona bluzko-tunika i taka duża fajna jakaś torba - Cudo
_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]
Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1124 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 12:42
Ja mam takie spodnie, które można nazwać rurkami, ale nie są one bardzo obcisłe, a w dodatku czarne, więc je noszę, gdyż optycznie wyszczuplają moje niezbyt szczupłe łydki. Do tego noszę najczęściej balerinki i różne luźne bluzko-tuniki, które zasłaniają uda.
_________________ Głodny tłum modlił się bym spadł,
Każdy z nich chciał ściągnąć mnie w dół.
Skrzydła me porozrywał wiatr,
Moje serce pękło na pół .
Niby wszyscy razem a każdy osobno gubi swoją wolność skazany na samotność
Ostatnio tak patrze na te dziewczyny w rurkach i balerinach i niektóre wyglądają jakby miały płaskostopie. Dużo bardziej podoba mi się zestawienie rurki + obcasy.
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"